Ny opptur for Zuccarello og Wild

Minnesota Wild vant igjen.

Mats Zuccarello og Minnesota Wild slo Vancouver Canucks.

MINNESOTA WILD - VANCOUVER CANUCKS 4–2

Vancouver Canucks var i posisjon for å forlenge seiersrekken, da de gjestet isen hos Minnesota Wild i San Paul torsdag.

Hjemmelaget, med norske Mats Zuccarello, var i medvind etter at de tok en viktig 3-2-seier på overtid over Chicago Blackhawks tirsdag.

Etter seieren tirsdag øynet Wild håp om å sikre seg en plass i sluttspillet. Dette håpet ble ikke mindre etter kampen i San Paul torsdag kveld.

Les også

Zuccarello-målgivende i Wild-seier

Les også

Sviende tap for Minnesota Wild tross mål fra Zuccarello

Drømmestart

I løpet av første periode sikret Wild seg en trygg ledelse på tre mål. Først sendte Brad Hunt pucken inn i nettet bak Canucks svenske målmann, Jacob Markström, etter seks minutter.

Siden fulgte lagkameratene Ryan Hartmann og Kevin Fiala opp med hvert sitt mål, det siste da Wild var i overtall.

Gjestene fra Canada forsøkte å hente inn den solide ledelsen i andre periode, og fikk én redusering da J. T. Miller halvveis i perioden greide å få inn et mål. Mer enn det fikk de ikke til før pause.

Les også

Zuccarello hyllet på rørende vis av Rangers og gamlefansen

Ikke involvert

Midtveis i tredje periode økte derimot Wild-spiller Zach Parise til 4-1 da han scoret sitt 20. mål for sesongen, mens Wild på nytt var i overtall. Igjen ledet hjemmelaget med tre mål.

Halvannet minutt før slutt fikk Antoine Roussel inn et trøstemål mål for Vancouver Canucks, da han fastsatte sluttresultatet til 4-2 til Wild.

Mats Zuccarello, som har sikret seg seks poeng fra de tidligere fem kampene, med tre mål og tre assists, var ikke involvert i noen av målene torsdag. Han var på isen i rett over 14 minutter.