Sport

Herrem på vei til TviS Holstebro

Camilla Herrem skifter fra rumensk til dansk håndball.

TIL DANMARK: Camilla Herrem skal fortsette karrieren i Tvis Holstebro.
  • Jan-erik Larsen

STAVANGER: Det er klubben Tvis Holstebro, som ble nummer tre i eliteserien den nettopp avsluttede sesongen, som er nær på å sikre seg Sola-jentas signatur.

— Jeg kan bekrefte at vi er i dialog med Camilla Herrem, og for oss vil det være en fantastisk forsterkning om hun signerer. Men jeg tør ikke ta noe for gitt før underskriften er på plass. Der er vi ikke helt ennå, men jeg håper alt er i orden innen en uke, sier Tvis Holstebro-trener Peter Krautmeyer til Aftenbladet.

Les også

Norges debutant: - Jeg fikk frysninger. Dette vil jeg aldri glemme

Ny trener

Om to uker starter han jobben som hovedtrener, etter å ha vært assistent for Niels Hjortlund Nielsen Agesen de siste sesongene. Sistnevnte drar til Nykøbing Falster.

Det er meningen at Camilla Herrem skal erstatte landslagsvingen Ann Grete Nørgaard, som går til Viborg. Tvis Holstebros største profil, Kristina Mulle Kristiansen, som også er playmaker på det danske landslaget, følger sin tidligere trener til Nykøbing Falster Håndboldklub.

Klubbskifte

Foreløpig har ikke Camilla Herrems ektemann, Steffen Stegavik funnet seg en ny klubb. Det jobbes for at også han skal få en klubb i Danmark. Både Herrem og Stegavik forlater rumenske Baia Mare etter bare en sesong.

Les også

Norge holdt lekestue da Kolstad-gutt fikk landslagsdebuten

Camilla Herrem bekrefter at hun er i dialog med Tvis Holstebro.

— Jeg har ikke lyst til å si så mye før alle detaljer er spikret, men vi er nær en enighet, sier hun til Aftenbladet.

Les også

  1. Håndballjentene banket verdensmesteren

  2. Kyvåg-nei til sjefsjobb

Les mer om

  1. Håndball
  2. Byåsen Håndball Elite