Sport

- "Tutta" i velkjent stil

Suzann Pettersen åpnet med bogey på sin andre runde på Superstition Mountain Golf & Country Club. Men hun sparte ikke på kruttet og spilte seg kraftig opp.

Verdensener Lorena Ochoa i samtale med verdens fjerde beste, Suzann Pettersen.
  • Fredrik Fredrik Holst

Suzann Pettersen spilte seg kraftig opp på resultatlisten etter en sterk runde på Superstition Mountain Golf & Country Club i Arizona. Hun gikk dagens runde fire slag under par og klatret fra 33. plass til tolvte plass. Velkjent stil — I dag spilte "Tutta" veldig bra golf. Forskjellen fra i går var nærspillet. Hun har 24 putter og setter syv av åtte up & downs, forteller en fornøyd Frode Scheie til golf.no

— Hun har bare 10 greentreff i dag, men chipper helt nydelig. Nesten alt ligger innenfor en meter til pinnen. Hun spiller med flyt, i velkjent "Tutta" stil, fortsetter han.

Åpnet med bogey Det ble en bogey på hull 1 for Pettersen, men allerede hullet etter var hun à jour. Deretter fulgte en rekke bra hull. Hele fem birdier noterte hun fra hull 2 til hull 17. — På hull 17 fikk Suzann en litt sur bogey. De fikk klokka på seg etter at flighten foran hadde somlet. Hun følte seg muligens noe stresset etter å ha fått en offisiell advarsel. Hun misser chippen og må notere en bogey.

Sterk avslutning - Hull 18 på Superstition Mountain Golf & Country Club er det eneste hullet med vann i spill. Med tanke på bogien på det forrige hullet, er det sterkt å dunke driven langt og midt fairway. Etter å ha lagt andre slaget nær green, chipper "Tutta" rått. Det blir tap-in for birdie. Det var sterkt å hente seg inn på den måten.

— Det var en fryd å følge hele flighten i dag. De spilte fantastisk golf alle sammen. Kerr gikk åtte under par, "Tutta" fire under og Han to under. I tillegg var det strålende sol, oppsummerer en tilfreds Sportssjef.

Angela Stanford leder fortsatt etter å ha notert en 69 runde i dag. Verdensener Lorena Ochoa har dog fått blod på tann og følger bare ett slag bak. Standford ligger åtte slag foran Pettersen.

Tuttas scorekortResultater / live scoringSlik gikk det dag en: "Tutta" godt i gang

Thriller mot Ochoa Tutta ble nummer to i denne turneringen i fjor, etter en tøff kamp som varte i fire lange dager mot verdensener Lorena Ochoa. Annenplassen, to slag bak Ochoa, ble starten på Tuttas beste golfsesong: Fem seire på LPGA-touren, inkludert en major, en seier på europatouren - og premieinntekter på mer enn 10 millioner kroner. Hittil i år har Pettersen spilt tre turneringer. Ble nummer 16 i SBS Open på Turtle Bay på Hawaii og endte på delt 15. plass i Fields Open. I Singapore kjempet en småsyk Tutta seg til delt 30. plass i HSBC Women's Champions, der Lorena Ochoa igjen var suverén. Direkte på TV søndag Etter at Viasat sikret seg rettigheter til LPGA-touren, får vi se mye til Suzann Pettersen og hennes konkurrenter på norske TV-skjermer. Søndag sendes siste dag av Safeway International direkte på SportN. I neste uke kan du, med tilgang til Viasat, se årets første majorturnering for kvinner, Kraft Nabisco Championship, direkte.

Les også

  1. "Tutta" godt i gang

  2. "Tutta" mot Ochoa

  3. "Tutta" får ny sponsor

  4. Ochoa helt suveren

  5. Spilte som en vinner

Les mer om

  1. Golf