Sport

Om ett år går kontrakten til Zuccarello ut: – Jeg tror alle vet at dette er klubben jeg vil være i

Mats Zuccarello er ikke i tvil om at det er i New York Rangers han ønsker å fortsette karrieren.

Mats Zuccarello håper på ny kontrakt med New York Rangers.

Mats Zuccarello er inne i sitt siste kontraktsår med New York Rangers. Han har fortsatt ikke hørt noe fra klubbledelsen om en forlengelse.

Det har skjedd store omveltninger i Rangers siden laget feilet med å ta seg til NHL-sluttspillet sist sesong. Zuccarello har i tur og orden måtte si adjø til klubbkameratene Derek Stepan, Dan Girardi, Rick Nash, Ryan McDonagh og J.T. Miller.

Vil finne en løsning

New York-klubben har lagt seg på en ny linje. Det skal satses ungt. Sammen med Henrik Lundqvist er Zuccarello med videre som en av veteranene, men nordmannens fremtid er uviss.

– Jeg tror alle vet at dette er klubben jeg vil være i. Målet mitt er at vi finner frem til en løsning. Når det er sagt, det er ikke noe poeng for meg å bli her hvis de ikke vil ha meg. I så fall må jeg dra. Til syvende og sist er det ikke opp til meg. Jeg har ett år igjen, og jeg skal gjøre mitt beste for laget, sier Zuccarello til Newsday.

  • 31-åringen imponerte stort nylig: Zuccarello hylles for genial pasning

31-åringen har ikke snakket med klubbledelsen om en ny avtale.

– Nei, jeg har ikke hørt noe. I øyeblikket konsentrerer jeg meg om å hjelpe laget med å vinne, så får vi se om de vil ha meg med videre eller ikke.

Fortsetter som før

Zuccarello tror ikke det er noe annerledes han kan gjøre for å overbevise Rangers-ledelsen om å beholde ham.

– Nei, dette blir min niende sesong her. De vet hva de kan forvente av meg. Jeg skal prøve å gjøre mitt beste laget og jobbe hardt. Forhåpentlig kan jeg skape noe offensivt og spille bra defensivt, slik jeg gjør hvert år. Så for min del er det ingenting som endrer seg.

Forrige sesong scoret Zuccarello 16 ganger i NHL og noterte totalt 53 målpoeng. Det er rundt snittet han har hatt de fem siste sesongene (18,2 mål og 56,2 målpoeng).

(©NTB)

Les mer om

  1. Mats Zuccarello
  2. New York Rangers