Sport

Fyllingen-treneren: - Dette må aldri skje igjen!

Rotet bort seieren to sekunder før slutt.

FRUSTRERT: Trener Vidar Gjesdal var ikke fornøyd med at Fyllingen rotet bort seieren helt på slutten. FOTO: Ørjan Deisz

  • Kim Bøyum

Forrige helg ble de knust av Runar. Søndag var det en helt annen utgave av FyllingenBergen som tok ett poeng mot Elverum i fryktede Terningen Arena. Likevel var det ikke mye glede i garderoben hos de gule og blå etter kampslutt. Fyllingen ledet nemlig til fattige to sekunder gjensto.

— Måten vi ga vekk seieren på, er så utilgivelig som det kan bli. Vi må lære av det, og sørge for at det aldri skjer igjen, sier Fyllingen-trener Vidar Gjesdal.

Et halvt minutt før slutt sto det 27-25 til Fyllingen. Elverum reduserte, før Gjesdal tok timeout med bare 14 sekunder igjen på klokken. På den tiden greide Fyllingen å rote bort ballen – og Elverum å utlikne.

— Vi gjorde en fryktelig vurdering i sluttsekundene. Elverum lot oss gå fritt mot mål, men vi ville ikke skyte og gikk bort fra målet deres igjen. Da blåste dommerne passivt med én gang. Elverum sto igjen med to spillere helt fremme. De kastet frem ballen, og rakk å sette den inn, sukker Gjesdal.

Andreas Gjeitrem sier han aldri har vært med på en lignende avslutning på en kamp.

— Og jeg har ikke tenkt å oppleve det igjen, heller. Med 14 sekunder igjen skal man spille trygt, men gå fremover slik at det ikke blir passivt. Nå manglet vi lysten til å avgjøre det. Det var helt surrealistisk å se dem sette inn utlikningen. Luften går ut av deg når slikt skjer, sier Gjeitrem.

Fyllingsdølene ledet med ett til pause, før Elverum overtok føringen i starten av andre omgang. Men Fyllingen kjempet seg tilbake, og vekslet mellom ett og to måls ledelse de siste ti minuttene.

— Jeg er veldig fornøyd med 59 minutter og 46 sekunder. Vi gjorde en knallmatch, og reiste oss mesterlig etter det vi opplevde mot Runar sist. Men det kommer til å gå lang tid før vi kan glede oss over det ene poenget, sier trener Gjesdal.

KAMPFAKTA:

Elverum - FyllingenBergen 27-27 (12-13)

Terningen Arena

Tilskuere: 1359

Dommere: Lars Jørum og Kim Rune Stenhaugmo

Utvisninger: Elverum ingen. Fyllingen ingen

Toppscorer Elverum: Håkon Bratvold Ekren 8 (2)

Fyllingen: Lars Eggen Rismark, Pål Kalvenes - Iben Hvidsten 7, Eivind Tangen 6, Andreas Gjeitrem 4, Julius Andersson 4 (3), Fredrik Mossestad 3, Andreas Ungesson 2, Victor Sandberg 1, Tore André Lunde, Joakim Stenqvist, Håkon Berge, Erik Alm

Les mer om

  1. Håndball
  2. Fyllingen