McGregor knocket ut i comebacket

Superstjernen Conor McGregor (32) var tilbake i MMA-buret i natt, men ble knust da Dustin Poirier (32) vant på teknisk knockout i andre runde.

McGregor mot Poirier var hovedkampen på «UFC 257» i Etihad Arena i Abu Dhabi i natt. Den ble avgjort halvveis ut i den andre runden da Poirier traff McGregor med flere harde slag før en «høyre krok» senket den irske kampsport-stjernen.

Sittende på rumpa mot burveggen tok McGregor imot en ny høyre-venstre-kombinasjon. Dommer Herb Dean kastet seg inn og stoppet kampen da to minutter og 28 sekunder gjensto av runde to på den Viaplay-sendte storkampen.

FIKK REVANSJE: Dommer Herb Dean utroper Dustin Poirier til vinner av kampen mot Conor McGregor.

McGregor: – Kommer tilbake

McGregor ble liggende omtåket på kanvasen før han kom seg opp på en stol inne i buret. Han hadde store problemer med å stå på det høyre benet. Men han tok nederlaget med stil, og gratulerte Poirier med seieren.

– De lave sparkene hans var veldig gode. Beinet mitt var «død» og jeg var ikke like komfortabel som jeg burde være. Jeg må bare børste av meg skuffelsen og komme tilbake, og det er det jeg skal gjøre, sa McGregor da han ble intervjuet oppe i buret.

– Du kommer ingen vei ved å være inaktiv i denne businessen. Det er tøft å svelge dette, men jeg kommer tilbake, sa 32-åringen.

STJERNESMELL: Conor McGregor (t.v.) treffer her med et av sine fryktede venstreslag, men det var Dustin Poirier som gikk seirende ut av nattens kamp.

Nå er det amerikanske Poirier som melder seg på som den heteste kandidaten til å kjempe om tittelen i UFCs lettvekt-divisjon. Det store spørsmålet er om han skal møte regjerende mester Khabib Nurmagomedov. Utfordringen er at sistnevnte angivelig har lagt opp.

– Jeg følte egentlig at dette var en tittelkamp. Vi vet jo ikke om Khabib kommer tilbake. Jeg er mesteren, sa Poirier og fikk applaus fra McGregor.

En annen mulig motstander er Michael Chandler som knocket ut Dan Hooker på imponerende vis i den siste kampen før Poirier og McGregor entret buret.

Les også

Conor McGregor høyt oppe: – Han ser ut som en liten, fet elefant

Poirier gikk respektløst til verks, og tok ned McGregor etter et drøyt halvminutt. Men iren kom seg opp igjen, og mesteparten av runden foregikk stående.

McGregor timet som vanlig slagene sine godt, og traff en del mot slutten av åpningsrunden, men Poirier svarte med lave spark i en rimelig jevn runde.

Åpningen av den andre runden var også jevn, men Poiriers taktikk med lave spark betalte seg. Da han også fikk inn flere treffere til hodet ble McGregor tydelig rystet, før han gikk ned og dommeren stoppet kampen.

Les også

MMA-Hermansson skadet seg på fisketur: – Legen sa jeg hadde flaks

Tapte mot McGregor i 2014

Dette var andre gang McGregor og Poirier møttes i MMA-buret. I september 2014 vant McGregor på teknisk knockout i første runde. Det var McGregors fjerde UFC-seier av like mange mulige, og bidro sterkt til at interessen for ham eksploderte.