Sport

Kristoff slått av nederlandsk spurtkanon i Spania

Nederlandske Dylan Groenewegen vant massespurten på første etappe av sykkelrittet Volta à la Comunitat Valenciana onsdag. Alexander Kristoff ble nummer tre.

Alexander Kristoff innledet sesongen onsdag.
 • NTB

Onsdagens 180 kilometer lange åpningsetappe fra Castelló til Vila-Real endte som ventet med samlet spurt om seieren. Der var spurtsterke Groenewegen den sterkeste.

Alexander Kristoff satt godt med framme i feltet på de siste kilometerne og leverte også en meget solid spurt. På målstreken hadde han likevel to konkurrenter foran seg.

 1. Les også

  Kristoff føk opp i vekt under Tour de France. Her er forklaringen.

 2. Les også

  Tour of Norway er avlyst: – Veldig trist

Quick-Step-rytter Fabio Jakobsen ble nummer to.

Carl Fredrik Hagen skulle syklet etapperittet, men han kom ikke til start. Hans lag Lotto Soudal opplyser at nordmannen har pådratt seg en virusinfeksjon.

– Det er ingen dramatikk, kun et lett virus som gjør at kroppen ikke er helt i vater. Jeg tar ingen sjanser på denne tiden av året. Jeg håper å være raskt tilbake i trening og forberede meg til UAE Tour, sier Hagen selv til procycling.no.

Volta à la Comunitat Valenciana består av fem etapper. Torsdagens 2. etappe fra Torrent til Cullera er 181 kilometer lang.

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  NORGE
  Publisert:

  Nyhetsstudio: Siste nytt

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5