Sport

Mor og far er trenere, forloveden er hare og babyen ser på. Team Roe gjør alt for å få Martin til verdenstoppen. I ti øvelser.

Møt Bergens svar på Team Ingebrigtsen. Familien Roe gjør alt for å få tikjemperen Martin (26) til verdenstoppen.

TEAM ROE: Ja, de kaller seg Team Roe. Tikjemperen Martin Roe, samboeren Christine Lund, lille Lilli Roe (elleve måneder) og mor/farmor Ingunn Jacobsen utgjør teamet som skal få Martin til verdenstoppen i ti øvelser i friidrett.

Leikvanghallen: Lilli på elleve måneder har coachjakken på. Hun sitter på tartandekket og er gretten på kjeksen som er sporløst forsvunnet. Hun ser opp på mamma, som er begravet i en annen coachjakke. Farmor har også Team Roe-jakken på, men hun kan ikke hjelpe med å lokalisere kjeksen. Hun går på krykker etter en operasjon, og stavrer seg i stedet bort til Lillis pappa for noen korte instruksjoner.

Pappaen heter Martin Roe og han er på time én av tre i treningsøkten inne i Leikvanghallen. Før han er ferdig med dagens første økt, skal Lilli finne kjeksen, spise den, be om en ny, sutre litt og sove en lang lur i vognen, våkne og legge sitt kalde kinn inn mot pappas varme, svette.

Les hele saken med abonnement