Karoline Olsen: – Det er utrolig kult å få være med på denne reisen

19-årige Karoline Olsen kunne trolig fått langt mer spilletid i de fleste andre klubber, men angrer slett ikke på at hun skrev ny kontrakt med Vipers i fjor.

Karoline Olsen har funnet sin plass i Vipers, og trives svært godt i klubben selv om håndballtalentet foreløpig er et klart andrevalg på venstrekanten. Her er hun inne i Brest Arena hvor Vipers skal spille lørdag kveld.

BREST: – Vipers er en klubb som betyr mye for meg. Jeg er vokst opp med å gå på kamper med dem, og hadde alltid en drøm om å få spille med dem. Men i tillegg har klubben ambisjoner og en treningskultur hvor jeg kan utvikle meg. Selv om jeg kunne fått mer spilletid i en annen klubb, kunne jeg neppe fått like gode treninger som her, sier Karoline Olsen, som har drøyt to år igjen av treårskontrakten.

Fredag kveld trente hun i mektige Brest Arena sammen med lagvenninnene foran kampen som kan kvalifisere Vipers for en historisk semifinale i EHF-cupen. Vipers har ni mål å gå på når står store håndballstjerner som spanske Marta Mangue og franske Allison Pineau står på motsatt banehalvdel.

Les hele saken med abonnement