Her er Vipers-trenerens beskjed til fansen før den historiske kampen

Buducnost er svært beryktet for sin hjemmebane. Nå ber Vipers om at publikum hever sitt nivå - og påvirker både motstanderne og dommerne lørdag.

Vipers-trener Kenneth Gabrielsen er veldig klar for å revansjere tapene mot Metz i Frankrike sist og mot Tertnes i serien på onsdag. Nå vil han ha full fyr både blant Vipers-spillerne og publikum i Aquarama.

– Nå liker jeg ikke å bruke ordet krig i idrett, men nå møter vi et lag som spiller langt over den grensen som vi er vant med. Jeg sier rett ut at jeg håper publikum vil hjelpe oss til å påvirke både motspillerne og dommerne, sier Vipers-trener Kenneth Gabrielsen.

Lørdag ettermiddag spiller Vipers tidenes første Champions League-kamp på Sørlandet. I lys av forrige helgs tap for Metz, er kampen uhyre viktig for Vipers - i alle fall dersom de i grunnspillet skal legge grunnlaget for et mulig avansement fra hovedrunden. Mot laget som slo tyske Bietigheim i forrige kamp med åtte mål, vet spillerne at de må løfte seg sammenlignet med hva de hittil har vist i den norske ligaen.

Les hele saken med abonnement