Sport

Mads Kaggestad uenig med Kristoffer Halvorsen: - Han bør vurdere profftilbud nå

Sykkelekspert Mads Kaggestad stusser over at Kristoffer Halvorsen, en av de store gullfavorittene til fellesstarten i U23-VM, vil utelukke ethvert profftilbud for 2017 uansett.

- Jeg tror løypa passer oss bra, og jeg tror at det blir hardere enn det mange tror, sier Norges spydspiss, Kristoffer Halvorsen . Her sammen med lagkameratene Amund Grøndahl Jansen (bak fra venstre), Anders Skaarset, Ole Forfang, Henrik Evensen og Fridtjof Røinås.

DOHA, QATAR: Fædrelandsvennen har tidligere skrevet at Kristoffer Halvorsen fortsetter i Joker Byggtorget neste år uansett, selv om han allerede har fått tilbud om å bli proff.

— Det er et fornuftig valg, men hvis han får tilbud fra et stort lag som vil matche ham forsiktig, synes jeg han skal vurdere det. Det er mulig han er en kald fisk, men han blir fort glemt hvis han får en dårlig sesong. Vinner han VM-gull, og tilbudene står i kø, så bør han vurdere å signere nå, mener Mads Kaggestad, sykkelekspert i TV2. Men i samråd med Gino van Oudenhove, sportsdirektør Joker Byggtorget, og pappa Bjørn Halvorsen, har Kristoffer Halvorsen bestemt å vente minst ett år til med proffeventyret.

Les hele saken med abonnement