Sport

Henrik Ingebrigtsen har fått sin første lokale sponsor: - En real opptur

Endelig kunne Henrik Ingebrigtsen skrive under en personlig sponsoravtale med en lokal aktør. Det gir ham større frihet i satsingen.

AVTALE: Rudi Aadland, til venstre, er glad for at hans firma Verdi Eiendomsmegling kan være med på å gjøre satsingen til Henrik Ingebrigtsen så optimal som mulig. Foto: Svein Hagen

 • Svein Hagen

Henrik Ingebrigtsen skrev i dag under papirene som gjør at han blir sponset av Verdi Eiendomsmegling denne sesongen. Dette er hans aller første personlige sponsor med en lokal aktør.

— Dette har jeg ventet på lenge, og når de kom på banen for kort tid siden, så fikk jeg en real oppturnår det gjelder min harde satsing i en OL-sesong, sier Henrik Ingebrigtsen.

Det skal legges til at både han og resten av Team Ingebrigtsen i fjor skrev en treårsavtale med SV Betong, en avtale som familien virkelig er godt fornøyd med. Men denne han nå fikk av Verdi Eiendomsmegling er hans aller første sponsor, som er øremerket kun for han selv.

Les også

Ingebrigtsen stoppet av omgangssyke i sesongdebuten

Les også

«I Norge måles du på medaljer. Det er bare sånn det er»

En milepæl

— Egentlig en milepæl for meg å få en slik avtale nå. Det gjør at jeg har mye større frihet til å ta med meg fysioterapeut på mine lange høydeopphold, samtidig som det optimaliserer mitt støtteapparat slik at jeg kan holde meg skadefri gjennom en tøff sesong, understreker han.

Rudi Aadland, daglig leder av Verdi Eiendomsmegling i Stavanger er oppriktig glad for å kunne bidra til at Henrik Ingebrigtsen kan optimalisere sin satsing fram mot OL i Rio.

— Det var et medieoppslag for en tid tilbake som fikk meg til å tenne på denne ideen. Sammen med daglig leder i Sandnes, Odd Kjetil Larsen Nordahl, snakket vi sammen dagen etter det oppslaget og bestemte oss å tilby Henrik en avtale forklarer Rudi Aadland.

Han er snar med å legge til at det å kunne sponse en friidrettsutøver i verdenstoppen er stort for dem.

Les også

– Jeg fikk det glatte lag av en pappa som mente at ungene mine ikke kunne gå på ski

Les også

Ingebrigtsen fikk gode svar

Står for sunne verdier

— Det er jo i utgangspunktet naturstridig at en hvit nordmann skal hamle opp med alle disse løperne fra eksempel Kenya på en mellomdistanseøvelse. Da tenkte vi umiddelbart at her må lokale aktører virkelig stå fram og vise at vi ønsker å støtte opp om dem, understreker han.

Rudi Aadland legger ikke skjul på at han er stolt over å kunne bidra med litt økonomi til en slik fremragende friidrettsuøver.

— Henrik Ingebrigtsen står for virkelig sunne verdier og han har vist både lokale, norske og internasjonale utøvere at det går an hvis det bare satses skikkelig, samtidig som de har troen på at de kan lykkes med det de holder på med, forklarer Aadland.

Føler seg privilgert

Han håper virkelig nå at også andre lokale bedrifter ser sin mulighet til å være med på å gi en lokal utøver mulighet til å være med å kjempe om topplasseringer i både OL og andre internasjonale mesterskap.

— Noen måtte jo begynne med dette, og vi vet virkelig at Henrik trenger drahjelp i sin OL-satsing, sier han.

Noe også Henrik Ingebrigtsen virkelig er glad for. Han føler nemlig at han rett og slett er privilegert som blir satset på av Verdi Eiendomsmegling.

— For å si det slik; denne sponsorstøtten har virkelig gitt meg en solid opptur i forhold til min satsing. Og jeg er virkelig takknemlig for at de ønsker å bidra for at jeg skal kunne forberede meg maksimalt inn mot de kommende mesterskapene, understreker han.

Les mer om

 1. Friidrett
 2. Henrik Ingebrigtsen

Relevante artikler

 1. SPORT
  Publisert:

  Kjell Inge Røkke gir 15 millioner til håndballen i Molde

 2. SPORT
  Publisert:

  Friidrettsforbundet sa opp Team Ingebrigtsens private sponsoravtale

 3. SPORT
  Publisert:

  Lokal millionstøtte til Team Ingebrigtsen

 4. SPORT
  Publisert:

  Svensk stjerneagent: – Interessen for Jakob er unik

 5. SPORT
  Publisert:

  Røkke satser millioner på damehåndballen i Molde

 6. SPORT
  Publisert:

  Bergens VM-sjef etter gigantavtale: - En stor lettelse