Sport

- Vi må slutte å tenke ute på banen

Christian Larrivée var flau etter tirsdagens kamp mot Vålerenga.

PRESSET: Christian Larrivée merker det selvpålagte presset før den fjerde semifinalen i Hamar OL-Amfi kveld.
 • Terje Midttun

HAMAR (HA): – Det var en pinlig forestilling fra vår side, sier han og legger til: – I kveld må vi finne en en måte å komme tilbake til det vi presterte i kvartfinalene. Hvis ikke er løpet kjørt, men samtidig nekter jeg å tro at vi skal tape fire kamper på rad i semifinalene.

Christian Larrivée har ingen patentløsning på Storhamars problem, men han er klar på at Storhamar kan vinne hvis spillerne hjelper hverandre og opptrer sammen og ikke enkeltvis.

– Noe av årsaken til at ting har gått som det har gått, kan være at vi har begynt å tenke ute på banen. Dette kan det være flere årsaker til. Blant annet økonomien i klubben. Den har ligget i bakhodet i flere måneder nå. Vi vet bedre enn de fleste hvordan det står til, og vil så inderlig bidra til å rette opp skuta. Jeg lyver hvis jeg sier at dette ikke har påvirket oss i løpet av sesongen. Vi fleipet med at vi skulle legge inn et tap mot Sparta for å få en kvartfinale til hjemme, men det er jo selvsagt nonsens. Det ville vært en for stor sjanse å ta.

– Hva gjør dere for å gripe det siste halmstrået?

– Vi må finne tilbake til taktene fra kvartfinalen. Samtidig må vi klare å omstille oss fra å møte Sparta til å møte Vålerenga. De spiller på en annen måte enn Sparta, og den omstillingen har vi ikke fikset. Oslo-laget er et tøft lag og jeg har en følelse av at vi har byttet spilleplan siden kvartfinalen. Du gjør ikke det ustraffet mot et så godt lag som Vålerenga. Vi spiller ikke lenger like solid i undertall og overtallsspillet vårt er under enhver kritikk. Vi produserer få sjanser og får vi en sjanse, klarer vi ikke å sette gummiskiva i nettet. Vi har rett og slett glemt det vi var gode på, sier Christian Larrivée og fortsetter:

– Slikt går ut over selvtilliten. Den eneste måten å endre dette på, er å jobbe enda hardere. Laget fortjener en seier nå. Vi kan ikke gå gjennom semifinalene uten å vinne kamp. Det vil være pinlig.

Larrivée nekter å gi opp og mener at en seier i kveld og en til på Jordal lørdag, vil kunne skape nytt liv i laget og kampen om en finaleplass.

– Vi må skape mer og score mer, og det må vi gjøre sammen. Hittil har vi ikke vært sultne nok. Taper vi i morgen så vil jeg føle det litt som ungene som blir snytt for konfekten. Vi kan ikke avslutte på denne måten. Det vil ikke være moro for noen av oss, sier Christian Larrivée.

Følg kampen:

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  POLITIKK
  Publisert:

  SV kan gå med på å avlyse på elektrifisering av sokkelen. På én betingelse

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5