Sport

New York-eventyret kan være over

Mats Zuccarello Aasen skal være på vei tilbake til svenske Modo.

 • Espen Hansen
  Aftenposten

Mats Zuccarello Aasen på vei tilbake til svenske Modo.

Han skulle bi en norsk sensasjon i NHL, men nå er Mats Zuccarello Aasen på vei tilbake til Europa etter bare noen måneder i Nord-Amerika. Han fikk skryt før han var kommet ordentlig i gang, men treningsleiren til New York Rangers utviklet seg slett ikke slik han hadde håpet.Han fikk spille noen treningskamper, men ble sendt til farmerlaget i Hartford før serien startet. Der har han heller ikke slått ordentlig til. To scoringer på ti kamper er ikke en poengkonge som Zuccarello Aasen verdig.

Ifølge svenske Aftonbladet kan det imidlertid snart være slutt på oppholdet i Nord-Amerika for nordmannen. Hans tidligere klubb Modo skal ha forhørt seg hos New York Rangers som har skal ha gitt svenskene sjansen til å hente Zuccarello Aasen tilbake.

Det er den tidligere Rangers-spilleren Markus Näslund som har kontaktet ledelsen i New York-klubben. Der skal han fått beskjed om at dersom nordmannen selv ønsket å reise, var det bare å gjøre det.

— Ikke optimal

Den tidligere Vålerenga-spilleren Erik Ryman er Zuccarello Aasens agent. Han sier til Aftonbladet at situasjonen ikke er optimal, og at man leter etter en løsning.

-Men han har kontrakt med Rangers, og det er de som bestemmer, sier Ryman.

-Er Modo alternativet om han reiser?

-Klart det er interessant. Modo er et bra alternativ, der kjenner han jo alt og alle.

Modo har hatt en dårlig sesongstart i Elitserien og står selvsagt med åpner armer dersom Zuccarello Aasen skulle komme tilbake.

Mange NHL-klubber ble klar over nordmannens kvaliteter under OL i Vancouver i vinter, og det var seks klubber som ville ha ham foran årets sesong. Han valgte New York Rangers, men det ble altså ingen suksess.

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  MENINGER
  Publisert:

  Det er de største som reiser seg

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5