Han vant i fjor. Hvem bør bli årets ildsjel?

Kalle Glomsaker fikk ildsjelprisen i 2018. 2. november skal en ny ildsjel kåres. Send inn nominasjoner nå.

Kalle Glomsaker har gjort en enestående innsats for friidretten i Mandal i en årrekke. I 2018 vant han ildsjelprisen på Idrettsgalla Sør.

– Det gjøres en vanvittig flott jobb blant mange frivillige på Sørlandet. Det er viktig når vi har en sånn fest at vi hedrer de aller viktigste vi har i idretten. Jeg vil si dette er den viktigste prisen på idrettsgallaen, sier Svein Lien, organisasjonssjef i Agder Idrettskrets.

I forbindelsen med Idrettsgalla Sør, som arrangeres i Aquarama i Kristiansand 2. november, skal Fædrelandsvennen, sammen med LOS og idrettskretsen kåre årets ildsjel. Kalle Glomsaker fra Mandal og Halse IL vant prisen i fjor etter å ha gjort en enestående innsats for friidretten gjennom en årrekke.

Les også

– At vi har fått en egen friidrettsbane, er ikke til å tro

Les også

Her er prisvinnerne på Sørlandet: Spydkjempen Andreas Thorkildsen hedret

Jury plukker ut kandidater

– Hele idretten vår er fundamentert på frivillighet. Vi har beregnet verdien av frivillighet i Agder til nesten 1 milliard kroner – 915 millioner kroner, sier Lien.

Eneste kriterium for å nominere kandidater er ekstraordinær frivillig innsats for sitt idrettslag i Agder-fylkene. Det skal kåres en ildsjel fra hvert fylke. Nominasjoner kan legges inn på hjemmesiden til Idrettsgalla Sør.

Frist for å nominere er 6. oktober.

En jury plukker ut fem finalekandidater som kan stemmes over.