Slik vil kapteinen avslutte sin Vipers-karriere

Kari Brattset kom til Vipers som et ubeskrevet blad. To år senere er alt snudd på hodet, og i vår kan hun lede klubben til tre titler før hun forsvinner til Györ.

Onsdag, på selveste 30-årsdagen til samboer Kristian Dale, feide Kari Brattset og Vipers «umulige» Larvik av parketten, og så godt som sikret seg seriemesterskapet. – Det var en beste presangen Kristian kunne fått, gliser Brattset, som også vartet opp med kake og ballonger til kjæresten.

KRISTIANSAND: – Seriegullet er viktigst, men det er også en sinnsyk gulrot å vinne europacupen. Og vi kan også komme langt i sluttspillet. Vi er en sulten gjeng, og vi har lyst til å vinne alt, fastslår kaptein Kari Brattset - som allerede i romjula ledet Vipers til NM-gull.

Det er torsdag formiddag, dagen etter at Vipers i praksis satte inn nådestøtet og gjorde som Terje Marcussen sa for for rundt fire år siden da den daglige lederen hevdet at Vipers – av alle – skulle vippe Larvik ned fra tronen. 31–27-seieren i et fullsatt Aquarama sendte Vipers til topps på tabellen, og ettersom de har én kamp mindre spilt enn tabelltoeren, trenger de nå bare ett poeng på de to gjenstående kampene – hjemme mot Gjerpen og borte mot Sola – for å sikre det historiske gullet.

Les hele saken med abonnement