Sport

Zuccarello-assist da Rangers vant nabooppgjør

Mats Zuccarello sto for en assist da New York Rangers tok imot djevlene fra New Jersey på den andre siden av Hudson-elven. Kampen endte 5-0 til hjemmelaget.

Mats Zuccarello noterte seg for en assist mot New Jersey Devils. Foto: NTB Scanpix

 • NTB

Det ble ingen hyggelig søndagskveld for New Jersey Devils i Madison Square Garden. De møtte et offensivt Rangers som sørget for scoring i alle tre perioder og som ikke slapp gjestene til.

Det første målet var det Chris Kreider, med assist av norske Zuccarello, som sto for etter snaue 17 minutter.

I de siste fire minuttene av andre periode, var det først JT. Millers tur og deretter Brady Skjei. Dermed kunne vertene gå til pause med hyggelige 3-0 i ledelse.

I den siste perioden meldte to nye rangers-spillere seg på scoringslisten, Først Brandon Pirri etter seks minutter, og til slutt Jimmy Vesey da det gjensto drøye minuttet av kampen.

Zuccarello manglet fire sekunder på å få atten minutters spilletid i søndagens oppgjør.

Revansj for Martinsen og Colorado

Etter å ha blitt fullstendig overkjørt i Montreal, tok Colorado Avalanche en slags revansj ved å slå Toronto Maple Leafs 3-1.

Lørdag ble laget til norske Andreas Martinsen fullstendig overkjørt av Canadiens og gikk på et 10-1-tap. Søndag benyttet laget sjansen til å reise kjerringa i møte med neste canadiske lag på terminlisten.

Rett før første periode var over, sørget Mikko Rantanen for 1-0 til gjestene fra Colorado i overtallsspill. Andre periode ble målløs, men i tredje periode var Avalanche igjen i overtall da Nathan MacKinnon la på til 2-0 etter drøyt sju minutter.

Ti minutter senere var det hjemmelaget som var i overtall, og Jake Gardiner benyttet sjansen til å redusere for Maple Leafs.

Helt på tampen tok Maple Leafs ut keeper Antoine Bibeau i et håp om i hvert fall å sikre at kampen gikk til overtid. I en periode der Colorado hadde en spiller mindre på banen, klarte likevel Blake Comeau å snappe opp pucken og sende den av gårde fra dypt i egen forsvarssone og inn i det åpne Toronto-målet.

Det ble ingen nettkjenning eller assist for Martinsen i søndagens kamp, og nordmannen fikk bare seks minutter på isen. (NTB)

Les mer om

 1. Colorado Avalanche
 2. Andreas Martinsen
 3. New York Rangers
 4. Mats Zuccarello

Relevante artikler

 1. SPORT

  Zucca med målgivende i Rangers-seier

 2. SPORT

  Zuccarello-assist bidro til Rangers-seier

 3. SPORT

  Zuccarello-mål i natt

 4. SPORT

  Sesongens første seier for Zuccarellos Rangers

 5. SPORT

  Den blytunge sesongstarten fortsetter for Zuccarello og Rangers

 6. SPORT

  Zuccarello-assist i stortap