Sport

Slik blir Herrems drømmebryllup

Blant gjestene når hun gifter seg lørdag er flere landslagsspillere.

GIFTER SEG:  Lørdag er det duket for bryllup mellom Camilla Herrem og Steffen Stegavik.
  • Jan-erik Larsen
BYÅSEN: Camilla Herrem spiller til vanlig håndball i Byåsen.

SOLA (Aftenbladet): Vakre Sola kirke og Solastranden Gård er omgivelsene når landslagsvingen, som er fra Sola, lørdag ettermiddag smis i hymens lenker, mens hun deretter skal ut på en to ukers bryllupsreise til eksotiske Maldivene med sin kommende ektemann.

Landslagsgjester

— Jeg har egentlig vært ganske rolig med tanke på bryllupet, ikke minst fordi det er min svigerinne Vivian som har ordnet nesten alt det praktiske. Men nå begynner det å krible litt, tilstår Byåsen-spiller Camilla Herrem (26) overfor Aftenbladet.

Det er nesten to år siden kjæresten Steffen Stegavik (29), som også er elitespiller i håndball, fridde til Camilla i Trondheim. På grunn av OL i London i fjor sommer ble bryllupet satt til sommeren 2013, og nå er altså vielsen bare to dager unna.

— Vi har invitert 92 gjester til festen på Solastranden gård. Blant disse kommer landslagsvenninner som Linn Jørum Sulland, Karoline Dyhre Breivang, Tine Stange, Gøril Snorroeggen, Marit Malm Frafjord og Tonje Nøstvold, sier Herrem.

Jeg har ikke lyst til å røpe detaljer om kjolen, men jeg er kjempefornøyd med den.

Menyen

Det er også hun som har valgt ut bryllupsmenyen.

— Det starter med hjemmelaget blomkålsuppe, hovedretten er indrefilet av okse og til dessert får vi sjokoladefondant. Det er rett og slett helt perfekt for meg, sier 26-åringen.

Kjolen

Camilla Herrems brudekjole er spesiallaget av Tailorheaven fra Bryne. Det er mor og datter, Gunn Auglend Nedrebø og Elsa Fredrikke Nedrebø som driver dette firmaet.

— Jeg har ikke lyst til å røpe detaljer om kjolen, men jeg er kjempefornøyd med den, sier Herrem.

Forloverne

Når Sola-jenta gifter seg holder det ikke med en forlover. Ikke mindre enn tre skal se til at alt går riktig for seg. Det er Camillas to barndomsvenninner, Maren Andersen og Thea Eggebø Øvregaard, som populært bare blir kalt for «Tassen». I tillegg har Camilla valgt en god kamerat fra Trondheim, Marius Frøyland, som forlover.

Steffen Stegavik holder seg til en mann, nemlig sin to år eldre bror, Kent Terje Stegavik.

Vielsen

Selve vielsen finner sted i Sola kirke. Inne i kirken og under bryllupsreisen er det ukebladet Se & Hør som har eksklusive bilderettigheter, mens det er ventet rikelig med medier når ekteparet kommer ut av kirken.

Festen på Solastranden Gård er privat. Her slipper ingen medier inn.

Les mer om

  1. Håndball