Sport

Oilers-treneren etter nytt tap: – Vi slipper inn et drittmål, og det blir avgjørende

Pål Gulbrandsen var irritert over at Oilers havnet bakpå allerede etter 17 sekunder mot Storhamar.

Joshua Soares i prat med Pål Gulbrandsen etter andre periode.
  • Lars Hjalmarsson

STAVANGER OILERS-STORHAMAR 0–2

Torsdagens oppgjør hadde av mange blitt spådd til å være et toppoppgjør i Get-ligaen. Oilers mot Storhamar. Storhamar som ligaleder, Oilers på sjetteplass både før og etter oppgjøret.

Det tok bare 17 sekunder før gjestene satt målet som avgjorde kampen.

– Vi fokuserte masse på det før kampen. Vi har startet slapt i mange kamper denne sesongen. Egentlig gjør vi en god førsteperiode, men det er etter at vi har sluppet inn et drittmål. Det drittmålet ble avgjørende, sier Oilers-trener Pål Gulbrandsen.

Målet ble fulgt av 58 minutter og 33 sekunder hvor ingen av lagene klarte å finne nettmaskene.

Les også

60 minutter på 60 sekunder: Serielederne ble for sterke for Oilers

– De to siste periodene er vi det beste laget på isen. Vi har bra fasong og vi er mye i angrep. Vi mangler effektiviteten, men får heller ikke en centimeter gratis, sier Gulbrandsen.

I sluttminuttene tok Gulbrandsen ut keeper Henrik Holm i et forsøk på å få reduseringsmål. Det endte med at Storhamars Andersson snappet pucken og kunne legge den på åpen kasse. 0–2.

Leder skuddsatistikken

Oilers er det laget som har fyrt av flest skudd så langt denne sesongen. 1113 er tallet. I torsdagens kamp mot Storhamar hadde Oilers 30 skudd. Gjestene hadde 21. Likevel ble alle tre poengene med til Hedmark.

Markus Søberg og Oilers kom til mange skudd, man maktet itte å få pucken i mål mot Storhamar.
Les også

Oilersbørsen: Publikum var den største skuffelsen i storkampen

– Det er sykt. Det føles som pucken bare ruller av kølla for oss. Når vi får til gode skudd så står det alltid noen i veien. Det er tungt, sier Oilers poengkonge, Joshua Soares, og legger til:

– Det er tungt å være der vi er nå. Bare vi hadde fått noen flere mål så hadde det kanskje løsnet. Det er i hvert fall mye morsommere å være hockeyspiller når vi finner nettmaskene.

Les også

«Stavanger Oilers kan ikke fortsette slik»

Vålerenga neste

Oilers har en liten langhelg foran seg før neste kamp. Oppgjøret mot Vålerenga tirsdag markerer starten på en periode hvor det knapt er tid til annet enn kamp og restutisjon.

Les også

Oilers-eieren i stort intervju: – Det er trist og vondt at Gulbrandsen blir huggestabbe

De neste tre ukene skal Stavanger-laget spille åtte kamper.

– Vi har ikke noen annen inngang til denne kampen enn vanlig. Vi vet at det blir krig fra start til mål når vi møter Vålerenga. Det som er viktig for oss er å ta trepoengere, så kanskje vi kan klatre litt på tabellen.

– Vi har ikke tankene på noe sluttspill enda, vi må bare fokusere på å komme så høyt på tabellen som vi kan, sier Soares.

Vi fulgte kampen minutt for minutt:

Les også

Storhamar satte den velkjente spikeren i kista like før slutt

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Henrik Holm
  3. Stavanger Oilers
  4. Storhamar