Sport

Zucca og Rangers tapte mot naboene

Mats Zuccarellos New York Rangers tapte 4-2 mot New Jersey Devils.

Mats Zuccarello og New York Rangers tapte mot naboene New Jersey Devils tirsdag kveld. Etter en tidlig Rangers-ledelse ble det målrikt for «djevlene» i annen og tredje periode.

For fjerde gangen denne sesongen møttes de to lagene i NHL. I november stakk Devils av med seieren, mens de to gangene klubben har møttes denne måneden har det vært veldig jevnt, med én ettmålsseier til hver.

Tirsdag tok Zuccarello og lagkameratene ledelsen 2-1 i første periode, etter at Tyler Kennedy hadde gitt vertene 1-0 etter fem minutter. Kevin Hayes, som sikret søndagens seier mot Detroit Red Wings, scoret etter åtte minutter, og drøyt ett minutt senere scoret lagkameraten Dominic Moore.

Les også

Martinsen sendt ned fra NHL: - Håper å være raskt tilbake

Zuccarello ble utvist for tripping midtveis i annen periode, og i det påfølgende overtallsspillet utlignet Kyle Palmieri til 2-2 for vertene. Lee Stempniak sørget for ledelse til hjemmelaget rett før andre periode var slutt.

I tredje periode jaktet Rangers en kvittering, men i stedet økte Sergej Kalinin Devils' ledelse til 4-2 da det var to og et halvt minutt igjen av tredje periode.

Da tok Rangers ut målvakten for å sette alle kluter til i angrep. Det førte til at Devils fikk satt inn nådestøtet med et uassistert skudd fra svensken Adam Larsson 29 sekunder før kampslutt.

Zuccarello fikk spille 18 minutter og 13 sekunder totalt i kampen. Han noterte ingen målpoeng. (©NTB)

Les også

  1. Se Rangers sikre seieren i forlengningen

  2. Her setter Zuccarello ny NHL-rekord

  3. Poengløs Zucca i Rangers-tap

Les mer om

  1. Ishockey