Sport

SK Rival og Molde Volleyballklubb går sammen

Sportsklubben Rival og Molde Volleyballklubb har slått seg sammen, dette betyr at får Rival sitt eget volleyball-lag. Daglig leder i Rival, Torstein Jelsa og styreleder i MVBK, Gabriele Jünge, er sikker på at dette gir et stort løft for klubben.

Daglig leder i Rival, Torstein Jelsa og styreleder i MVBK, Gabriele Jünge.

Mandag fikk Rival godkjenningen fra Norges Volleyballforbund om at de nå er medlem i forbundet. Med det har Rival og Molde Volleyballklubb offisielt slått seg sammen, og volleyballtilbudet går inn i samme undergruppe som de andre tilbudene Rival tilbyr. Daglig leder i Rival, Torstein Jelsa Mordal er storfornøyd med sammenslåinga.

– Rival ble kontaktet av MVBK i januar og var veldig positiv til sammenslåingen. Vi er alltid ute etter å utvide tilbudet vårt. Molde VK er en stor og veldrevet klubb, så vi i Rival er stolte over å nå kunne kalle oss en volleyballklubb også. Dette vil gi et solid løft i hele klubben og området. Vi er en perfekt match for hverandre og vi gleder oss til å bli bedre kjent med idretten og å kunne utvikle oss videre. Dette gir Rival flere strenger å spille på i fremtiden, sier Torstein Jelsa til Rbnett.

Les hele saken med abonnement