Sport

Oilers til Hamar med selvtillit etter lørdagens overlegne seier: – Vi lar ingen pille oss på nesen

Lørdag ydmyket Oilers Storhamar og vant 5–1 i en amper og tøff kamp. Men Tommy Kristiansen (31) sier det er uaktuelt å bli med på et bygdeslagsmål i CC Amfi tirsdag kveld.

Tommy Kristiansen og Oilers vant lørdagens kamp mot Storhamar. Tirsdag er det ny kamp, denne gang i CC Amfi.
  • Kjetil Flygind
    Kjetil Flygind

Oilers har vunnet sine åtte siste kamper og har virkelig funnet formen. Slår de Storhamar i CC Amfi tirsdag kveld klatrer laget til 3. plass på tabellen.

Tommy Kristiansen, som var en sentral aktør i lørdagens kamp i DNB Arena, sier laget strutter av selvtillit og reiser til Hamar med ett mål:

– Vi skal vinne den kampen og ta med oss tre poeng. Det er ikke noe mer å snakke om, sier hardhausen til Aftenbladet.

Han ble sendt i dusjen i 2. periode lørdag etter å ha vasket isen med Storhamars Martin Rønnild. Gjestene gikk sure i takt med at Oilers-scoringene rant inn.

– Vi tar med oss masse selvtillit til Hamar. Samtidig vet vi at Storhamar er gode på sin store is, de kommer nok til å være veldig påskrudd og klare til kamp. Det blir en tøff kamp, men vi kommer med troen på seier og skal krige hjem de tre poengene, sier sarpingen.

Les også

Dette kan være ungguttens definitive gjennombrudd

Stor is, mer plass

Og kriging blir et nøkkelord. Med flere skader må Oilers-spillerne i lineupen ta i litt ekstra. Men Kristiansen sier de må være smarte og proffe og ikke pådra seg unødvendige utvisninger.

– Ettersom isen i CC Amfi er litt større, blir det mer plass og litt mindre av de duellene og situasjonene vi så her på lørdag. Men Storhamar kommer nok til å spille fysisk, det skal vi svare på. Vi lar ingen pille oss på nesen. Vi er et fysisk lag – med finesse, så vårt fokus er å spille ishockey der, ikke slåss, sier Kristiansen.

Han er ikke overrasket over at Storhamar gikk sure i DNB Arena lørdag. Det er noe også Oilers kunne gjort i samme situasjon. Men at det ble en haug med utvisninger og gruff i nesten hvert eneste bytt mot slutten av kampen, er glemt nå.

Her blir Tommy Kristiansen sendt i dusjen etter et lite basketak med STorhamars Martin Rønnild i lørdagens kamp i DNB Arena.
Les også

Maktdemonstrasjon av skadeskutt Oilers – ydmyket Storhamar

Morsomt

– Vi skal ikke bli med på noe grisespill eller noe som er over kanten, vi må konsentrere oss om å gjøre jobben.

– Hvordan er det å aksle Oilers-drakten og gå ut og spille etter denne seiersrekken sammenlignet med den starten dere hadde på sesongen?

– Det er stor forskjell. Det er litt morsommere å spille ishockey nå, kan du si. Vi blomstrer og har ikke tenkt å gi oss med det første, sier Kristiansen.

Oilers spiller ny kamp igjen lørdag. Da venter Lillehammer på hjemmebane. Det blir den tredje Oilers-kampen på én uke.

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Eliteserien (hockey)
  3. Fjordkraft-ligaen
  4. Stavanger Oilers