Oilersbørsen: Hvor vanskelig kan overtall være?

Oilers fikk riktignok et overtallsmål, men likevel blir powerplay floppen fra lørdagens kamp.

Joshua Soares og resten av Oilers fikk en tung lørdag i DNB Arena.

Oilers-Frisk Asker 1–4

Toppen:

Første periode spilte Oilers godt. Ikke helt fra start, men etter at Frisk Asker hadde scoret kampens første mål fikk vertene fart på seg. Etter å ha satt utligningsmålet så det ut som de kunne ta over kampen. Dessverre ble ikke dette initiativet med i de to siste periodene.

Les også

60 minutter på 60 sekunder: Oilers fikk juling av Frisk Asker

Floppen:

Powerplay. Nok en gang. Og jo da, Oilers scorer et mål i overtall. Men når de får muligheten seinere i kampen så er det så forferdelig tafatt. På litt over et minutt er de kun 30 centimeter inne i offensiv sone. Mesteparten av tiden holder de puck i egen sone. Det snakkes om å finne sluttspillformen. Powerplay må på plass før den tid.

Les også

Vi fulgte kampen direkte

Overraskelsen:

Stemningen i hallen. Til tross for et heller labert resultat på tavla, så var stemningen i DNB Arena meget god. Det var få ledige seter, utdelt klappere og rundt 30 bortesupportere som gjorde sitt for å dra opp temperaturen rundt isen. Når man krydrer det med frieri på storskjermen, så ble det godt volum i hallen. Kan vel også ta med i ligningen at det var sen lørdagskamp, det gjør folk litt ekstra glade i hatten.