Sport

Tidligere landslagstrener i skiskyting blir trøndersk skisjef

Stian Kampenhaug Eckhoff (38) blir ny administrasjonssjef i Sør-Trøndelag skikrets.

NY SJEF: Stian Kampenhaug Eckhoff starter i sin nye jobb som administrasjonssjef i Sør-Trøndelag skikrets til høsten. Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

  • Anne-Marit Dahl
    Anne-Marit Dahl

Eckhoff ga seg som landslagstrener i skiskyting etter årets sesong. 38-åringen har i tillegg til sin skiskytterkarriere og trenerkarriere økonomiutdannelse fra Trondheim Økonomiske Høyskole og har deltatt på Topptrenerutdanningen ved NTNU, skriver Norges skiforbund i en pressemelding.

Les også

34 personer kjemper om å bli den mektigste i trøndersk skisport

– Det blir spennende med nye utfordringer, og jeg gleder meg veldig til å starte opp i skikretsen i Sør-Trøndelag. Etter å ha jobbet med toppidrett i mange år var tiden moden for å se etter andre arenaer etter utrolig mye reisevirksomhet. Selv om jeg ikke har så mye erfaring fra skiidretten, blir det kjempespennende å få jobbe med idretten fremover, sier Eckhoff.

Dagens administrasjonssjef, Erik Andresen (67), trapper ned sitt engasjement fra høsten, men fortsetter i en 50 prosent stilling.

Les også

FIKK DU MED DEG DENNE? Ingen trønderske skitalenter ville ha 15 000 kroner

– Det er veldig bra at Erik fortsetter. Dette vil gjøre oppstarten for meg enklere, og Erik har en enorm kunnskap og erfaring som er viktig å ta med seg inn i fremtiden, sier Eckhoff.

Han begynner i sin nye jobb til høsten.

Les mer om

  1. Langrenn
  2. Skiskyting