Springsteens datter blant verdens beste - nå kommer hun til Norge

— Stjernenykker? Langt ifra!

Bruce Springsteen (til venstre) har et stort navn innen musikken. Nå jakter datteren Jessica (til høyre) en OL-plass.

— Hun er blitt veldig god de siste to årene, og spesielt det siste. Det er veldig morsomt at hun nå kommer til Norge, sier Heidi Skar, sprangridnings-kommentator for Eurosport.

Fra 15. til 18. oktober deltar Jessica Springsteen i verdenscupåpningen i sprangridning i Telenor Arena i Oslo. Dit kommer også flere av de aller beste sprangrytterne i verden.

Les også

Springsteens datter gjør kometkarriére - går for OL-gull

— Kult rollebytte

23 år gamle Jessica er enn så lenge ikke like kjent som sin far - rockehelten Bruce Springsteen. Men når hun til høsten kommer til Telenor Arena, er det to år etter sin far som spilte konsert i den samme arenaen i april 2013. — I fjor sommer deltok jeg i Dublin Horse Show og faren min hadde spilt konserter i den samme arenaen. Det var på en måte et kult rollebytte, har Springsteen tidligere uttalt.

Ifølge Daily Mail var "The Boss" i helgen på tribunen da datteren deltok på Global Champions Tour i Roma.

Her er Springsteen i aksjon i en showkonkurranse.

I juni fortalte Heidi Skar til Aftenposten at hun hadde hatt en enorm fremgang det siste året. Nå ligger Springsteen som nummer 84 på verdensrankingen — av totalt cirka 2800 ryttere.

- Dedikert og fokusert

— Hun har en veldig god følelse for ridningen. Akkurat som en alpinist må man velge de rette linjene og ha god timing, og det har hun. Hun er veldig dedikert og fokusert til ridningen, sier Skar.

Les også

Birgitte veier bare 25 kilo. Det hindrer henne ikke å satse mot toppen i ridning.

— Så det er ingen stjernenykker ute og går selv om hun er datteren til en stjerne?

— Nei, så langt ifra. Hun har begge beina godt plantet jorden. Hun er veldig søt og sjarmerende, og stiller opp når folk trenger henne, sier Eurosport-kommentatoren.

Skar tror også at flere nordmenn kan hevde seg godt i konkurransen, men at det er for tidlig å si hvem da uttaket ennå ikke er gjort.