Sport

Radwanska-søstrene til kvartfinaler

De polske søstrene gjør det skarpt.

TIL KVARTFINALE: Agnieszka Radwanska.
  • NTB

Agnieszka Radwanska slo Daniela Hantuchova og lillesøster Urszula satte Jelena Jankovic utenfor. Begge er klare for kvartfinaler.

I WTA-turneringen i tennis i Carlsbad ble det klar seier til storesøster Radwanska i kampen mot slovakiske Hantuchova. Det hele var over på to sett. Radwanska som er ranket som nummer to i turneringen, vant ganske enkelt 6-3, 6-3. Hun jakter på sin første seier i denne turneringen etter å ha vært tapende finalist både i 2010 og 2011. Det var ingen overraskelse at storesøster Radwanska skulle sikre en plass i kvartfinalen, men et ørlite skrell at lillesøsteren hennes skulle klare det. Urszula Radwanska satte Jelena Jankovic, ranket som nummer seks i Carlsbad, utenfor. Det var det ikke mange som hadde regnet med. Settsifrene var 6-2, 4-6, 6-3. Agnieszka Radwanska skal nå opp mot den tidligere US Open-mesteren Samantha Stosur. Det er foreløpig ikke klart hvem lillesøster Urzula skal møte.

Også franske Virginie Razzano som kom inn i Carlsbad-turneringen med et såkalt «wild card», overrasket med å sette åttendeseedede Carla Suárez Navarro utenfor. Hun skal møte toppseedede Victoria Azarenka fra Hviterussland i sin kvartfinale. (©NTB)

Les mer om

  1. Tennis