Sport

Bjørnstad leder alene

Henrik Bjørnstad fikk det endelig til å stemme igjen og leder med ett slag etter førsterunden i California.

Henrik Bjørnstad leder med ett slag foran andrerunden.
 • Petter Bøifot

Resultater/livescore Les også: God start av Tutta --------------------------------- Henrik Bjørnstad leder med ett slag etter en glimrende førsterunde på fire under par. 27-åringen fikk en perfekt start på runden med en birdie på det dagens første hull (det 10.). Etter to par kom dagens første og eneste bogey, før og en birdie til betød ett slag under par ved vendingen.

Leder med ett slag

På back-nine løsnet det skikkelig for Bjørnstad og birdier på hull 3, 4 og 7 ga ham en ettslags ledelse. Tre spillere følger ham på tre under par. Bare 19 spillere kom seg under par på førsterunden. — Jeg holdt ballen i spill, og det er nøkkelen. Det er mange vingårder du må holde deg unna og det er lett å lage dobbelbogeyer eller verre her, sa Bjørnstad ifølge pgatour.com etter runden. Han satt blant annet en 13-meters birdieputt på dagens 12. hull.

Bør få lettere forhold

Nå gjelder det bare for Bjørnstad å fortsette det gode spillet på andrerunden. Han har langt tidligere starttid på fredag, og det bør bety lettere forhold. Bjørnstad spiller andrerunden fra klokken 18.20 i dag. Følg ham direkte her. --------------------------------- Før runden: Henrik Bjørnstad har vært litt for ustabil til virkelig å hevde seg så langt i år, men viser i enkeltrunder hvor stort potensiale han har. 27-åringen har spilt fire turneringer denne sesongen, og har klart cut'en to ganger. Hans beste plassering er delt 29. plass på New Zealand i slutten av februar. Turneringen denne uken spilles i Livermore, en liten by utenfor San Francisco. Banen ligger i spektakulære omgivelser mellom vingårder.

 1. Les også

  Bjørnstad slått ut

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  SPORT
  Publisert:

  Jakten på ungdomskilden

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5