Sport

Johansen vil bli i Storhamar

Tommy Johansen ønsker å fortsette, dersom klubben får økonomien på stell.

TRIVES: Tommy Johansen ser ikke bort fra at han fortsetter karrieren i Storhamar Dragons. I bakgrunnen: Ørjan Mikkelsen.
  • Arve Hovelstuen Blystad

Hamar: 26-åringen bekrefter at han har vært i samtaler om neste sesong.

– Jeg har vært i møte med Storhamar, så får vi se når sesongen er ferdig. De må få orden på økonomien. Det er det viktigste som må på plass. Det handler om trygghet i hverdagen, sier Dragons-keeperen, og fortsetter:

– Jeg har lyst til å fortsette, men som sagt må økonomien på plass. Hele klubben må på skinner igjen. Sportslig har det vært bra denne sesongen. Det er ei bra spillergruppe med et herlig miljø. Med alle skadefrie har vi et veldig bra lag.

Savner Jonas Norgren

Sarpsborg-gutten forteller at han er blitt glad i byen og klubben.

– Jeg trives veldig bra utenfor hockeyen, og da fungerer det ofte bra på isen også. Jeg trives i Hamar, og er blitt glad i Storhamar. Jeg har fått tillit her, og har utviklet meg. Det er viktig.

Tommy Johansen innrømmer at han savner keeperhjelpen han fikk av Jonas Norgren, som ofret seg sammen med Michael Smithurst da det kokte med økonomi tidligere i sesongen.

– Jeg merker at Jonas er borte. Han kom med innspill og viktige tips. En mulighet kan være å leie inn hjelp, kanskje en eller to ganger i måneden. Det kan være greit å få litt keeperassistanse, sier Storhamar-målvakten.

– Kniven på strupen igjen

Torsdag ble det fylt bensin på Dragons-tanken. 3-2-seieren betyr at gutta fra Hamar vest får en ny sjanse på Jordal Amfi i ettermiddag.

– Det blir kniven på strupen igjen. Vi fikk viktig sjøltillit, og trua på at dette er mulig. Nå jobbet alle for hverandre, og vi må fortsette der. Det hadde vært utrolig moro å få en kamp til i Hamar OL-Amfi. Publikum fortjener det, og det er helt sikkert viktige kroner for klubben også, sier Dragons-målvakten, som mener alt ligger til rette for at Storhamar kan få opp flere egne gutter i framtida.

Imponert over Braavold

– Anders Braavold er jo et perfekt eksempel. Han har tatt mange steg denne sesongen. Tillit er viktig. Det er viktig for klubben å utvikle egne, unge spillere. Det er mye billigere, og det skaper interesse. Det er flere unge spillere som viser potensial, sier Tommy Johansen, som er klar for å vinne målvaktduellen mot Vålerengas Steffen Søberg igjen i ettermiddag.

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Storhamar