Sport

FyllingenBergen ett steg unna cupfinale etter storseier

FyllingenBergen knuste Bækkelaget i NM-kvartfinalen.

FyllingenBergen og Boris Resovsky vant kvartfinalen enkelt. Foto: Marita Aarekol

  • Mats Haugland
    Mats Haugland

BÆKKELAGET - FYLLINGENBERGEN 25–37

FyllingenBergen har ikke fått det til å stemme helt i serien denne sesongen, og ligger i bunnstriden etter kun én seier på de fem første kampene.

I cupen har det derimot gått langt bedre for bergenslaget. Laget viste styrke da de slo ØIF Arendal borte i 4. runde, og var ventet å få det tøft også borte mot Bækkelaget onsdag kveld.

Men det ble alt enn jevnt da lagene møttes i NM-kvartfinalen.

Les også

Fikk syv kampers karantene for skalling av motspiller. Nå anker klubben dommen og kaller den «urimelig».

Drømmestart

FyllingenBergen fikk en solid start på oppgjøret, og etter halvspilt førsteomgang så de seg aldri tilbake. De rykket kraftig ifra vertene, og til pause ledet gjestene fra Bergen hele 20–10. Da var kampen i realiteten avgjort.

Bergenserne fortsatte å male på også etter pause, og ga seg ikke før resultattavla viste utrolige 25–37. FyllingenBergen-talentet Jacob Weidemann (20) ble kåret til banens beste etter å ha blitt toppscorer med åtte mål.

Nå venter semifinale mot Halden (slo Runar), Elverum (vant mot Kristiansand) eller vinneren av Drammen-Haslum (spilles torsdag).

Med onsdagens 12-målsseier fikk FyllingenBergen også en solid revansj fra da lagene møttes i Framohallen i slutten av september, da Bækkelaget vant 30–26.

Neste kamp for FyllingenBergen er førstkommende lørdag hjemme mot Kolstad.

Les også

  1. Fyllingen-trenerens nådeløse dom etter nederlaget: – Lykkes ikke med noe

Les mer om

  1. FyllingenBergen
  2. Håndball