– Dette er utvilsomt tidenes beste Vipers-lag

Med flere verdensklassespillere, trippel dekning i alle posisjoner og et stadig mer skadefritt mannskap mener både eksperter og Vipers selv at klubben har godt nok lag til å kunne vinne Champions League.

Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad gir sine instrukser før tirsdagens formiddagstrening i Aquarama. Etter to lette treninger denne uka skal Vipers onsdag for første gang trene med kroppskontakt. De synlige spillerne på bildet er fra venstre: Nora Mørk, Evelina Eriksson, Vilde Kaurin Jonassen, Sunniva Andersen, Karine Dahlum, Malin Aune, June Andenæs og Hanna Yttereng.

KRISTIANSAND: – Vipers har aldri hatt et bedre lag. Holder de seg skadefri, er de en klokkeklar final four-kandidat i Champions League og en sterk utfordrer til å vinne gullet der, fastslår TV 2-ekspert Bent Svele.

Tirsdag var Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad og hans rekordstore tropp samlet i Aquarama til ukas andre trening etter ferie. Dagen før var det legesjekk av samtlige 22 spillere, og selv om enkelte ennå ikke er helt restituert etter skader, regner Gjekstad med at det kun er Karoline Olsen og Tonje Refsnes som ikke vil være spilleklar til seriestart borte mot Sola 29. august.

Les hele saken med abonnement