Sport

Brann-assistenter med nye kontrakter

<p>Kenneth Mikkelsen og Dan Riisnes har signert for Brann ut 2014.</p>

FotballTippeligaenÅråsen Stadion 13.05.12Lillestrøm - BrannRune SkarsfjordFoto: Eirik Førde
  • Magnus Wikan

Brann har valgt å forlenge kontraktene til assistenttrenerne Dan Riisnes og Kenneth Mikkelsen. De nye avtalene binder dem til klubben ut 2014-sesongen.

Keepertrener Riisnes har vært i Brann i en årrekke, og fortalte til Brann.no at det var naturlig for ham å fortsette klubben.

— Jeg har vært her lenge, men er fortsatt motivert til å utvikle målvaktene våre. Jeg ser frem til å jobbe videre med de fine typene vi har i klubben nå, sier han.

Fornøyd sportsdirektør

Mikkelsen har ikke samme fartstid som Riisnes i klubben, men har i to år fungert som spillerutvikler i klubben. Sportslig administrativt ansvarlig i Brann, Rolf-Magne Walstad, er glad for at klubben nå har kommet til enighet med "Mikke" om en ny kontrakt.

- Når også han blir med videre gir det et godt bidrag til kompetanse og samtidig kontinuitet i teamet til Skarsfjord, forteller Walstad til Branns hjemmesider, og legger til:

— Mikke er i tillegg til en dyktig trener og spillerutvikler, en svært kompetent kar innenfor området fysisk trening. Det siste er viktigere og viktigere i moderne fotball.

Branns tredje assistentrener Patrik Hansson har tidligere i år fortalt at han ikke er interessert i å forlenge sin kontrakt med Brann.