Sport

Håper på hjelp fra sponsorene

Christian Larrivée (31) er blitt glad i Hamar og Storhamar, og håper at han får med seg mange av lagkameratene videre.

HJERTE FOR DRAGONS: Christian Larrivée håper de kan stille et sterkt lag neste sesong også.
  • Arve H. Blystad

Kanadieren, som var best på HA-børsen denne sesongen, har kjøpt seg hus og har to år igjen av kontrakten med Storhamar Dragons. Det har også Lars Løkken Østli og Mads Hansen. Resten har kontrakter som går ut nå. Dermed blir det noen spennende uker framover med tanke på neste sesongs stall.

Les også:

Les også

Superveteranen vil gå inn i sin 22. sesong

— Noe bra på gang

— Det er økonomi det handler om, og jeg håper av hele mitt hjerte at det blir orden nå. Jeg håper også de aller fleste av spillerne fortsetter i klubben. Vi har noe veldig bra på gang - med mange fine typer. På vårt beste var vi veldig gode denne sesongen, sier 31-åringen, som likte å høre at Pål Johnsen har lyst til å spille mer.

— Laget har ikke råd til å miste Pål. Hvordan skal vi eventuelt erstatte ham? Han er en av de viktigste spillerne, og det er herlig å spille sammen med ham. Vi har god kjemi, sier kanadieren, og fortsetter:

Hjerte i Storhamar

— Mitt hjerte er her. Jeg trives i byen og klubben. Jeg håper sponsorene blir med videre, og at supporterne fortsatt vil gi oss mye støtte. De var veldig flinke i sluttspillet, sier kanadieren, som har kjempet seg gjennom en operasjon og sjukdom.

Presset seg hardt

— For min del startet sesongen med operasjon (lysken), og det tok litt tid for å trene seg opp igjen. Etter hvert ble det bra, og jeg var i nærheten av det nivået jeg vil være på. Så kom det sjukdom, og da følte jeg at verden var urettferdig. Jeg spilte litt for lenge med sjukdom i kroppen, presset meg litt for hardt. Jeg kastet opp i spillerboksen, men ville hjelpe laget, ville bidra. Etter hvert måtte jeg ta en pause, sier Larrivée.

Fortsatt irritert

Etter sjukdommen ble han en veldig viktig spiller for laget i gult og blått.

— Det tok litt tid, men etter hvert ble formen bra, sier 31-åringen, som var imponert over at de klarte å komme tilbake etter 0-3 i kamper mot Vålerenga, men det er noe som fortsatt gnager:

— Jeg skulle ønske at det var mulig å spille de tre første kampene mot Vålerenga på nytt. Jeg er fortsatt irritert over de kampene, sier Christian Larrivée, som fikk 56 stjerner på HA-børsen.

Tommy Johansen (52) og Pål Johnsen (42) kom nærmest.

Les mer om

  1. Ishockey