Sport

Rosseli Olsen får fortsette i Frölunda

Ishockeyspilleren Mats Rosseli Olsen får ikke sparken i Frölunda etter onsdagens ville stunt på Gamle Ullevi. Der tok han seg ulovlig inn på banen.

IFK Goteborgs Haitam Aleesami (t.h) er en god kamerat av Mats Rosseli Olsen, som løp inn på banen under kampen onsdag kveld.

Det skjedde da IFK Göteborg og Malmö FF hadde gått i garderoben etter at en kinaputt ble kastet mot en spiller.

— Han har to år igjen av kontrakten sin, og vi har bestemt å fortsette den avtalen , sa sportssjef Christian Lechtaler på en pressekonferanse med Frölunda-ledelsen torsdag.

— Det er helt klart ingen lett situasjon for ham. Han har hatt samtaler med oss, og han angrer det han har gjort. Han forstår alvoret i situasjonen. Vi har valgt å ønske ham lykke til i VM, sa Lechtaler.

Rosseli Olsen var ikke til stede på pressekonferansen. Han er på vei til Oslo og VM-samlingen til Roy Johansen.

  • Dette er saken

Les også

  1. Norsk ishockeystjerne stormet banen i svensk skandalekamp

  2. Snakker ut etter banestormingen: - Jeg angrer dypt

  3. Etter landslagsstjernens banestorming: - Kan ikke utelukke at han får sparken

Internt

Reaksjonen fra klubben overfor nordmannen ville ikke Lechtaler noe om annet enn at de vil reagere internt.

— Vi er en sterk organisasjon og har valgt å holde dette internt. Vi skal gjøre hverandre bedre og stille opp for hverandre. Dette er ingen morsom situasjon for verken oss eller Mats, sa sportssjefen.

— Vi skal være ydmyke og forbilder for yngre utøvere. Det er vårt verdigrunnlag selv om dette arbeidet har tatt et skritt tilbake.

Trolig blir Mats Rosseli Olsen bøtelagt på grunn av ordensforstyrrelse.

— Så vidt jeg vet blir han straffet som privat person og utestengt fra arenaen for en periode uten at jeg vet hvor lenge. Slik jeg har forstått det, var det en utfordring mellom noen av spillerne som tok en litt annen retning enn hva man først trodde.

(©NTB)

Les mer om

  1. Ishockey