Sport

Fretex: - Vi har aldri fått så mye klær fra en profilert person før

Nå kan du se ut som Camilla Herrem. Håndballstjernen gir vekk klærne sine.

 • Lena Jørgensen
svp://27975?view=adressa

TRONDHEIM (adressa.no): — Hun har virkelig slått på stortromma. Det er mengder med klær; 15 søppelsekker som er stappet fulle med enormt masse bra saker, sier salgskonsulent Lisbet Oksfjellelv.

Da Herrem skulle flytte til Romania i sommer, for å spille håndball for rumenske Baia Mare, fant hun ut at det var på tide å gå gjennom klesskapet sitt. Det resulterte i en enorm donasjon til Fretex.

Nå vil den tidligere Byåsen-spilleren få sitt eget hjørne på Fretex på Nardo, slik at alle klærne er samlet i en butikk.

VIDEO: SE FRETEX PRESENTERE «HERREM-HJØRNET» I VIDEOEN ØVERST I SAKEN.

— Vi har aldri fått så mye klær fra en profilert person før, og det er utrolig morsomt. Dette er en kjempemulighet for Fretex å vise at vi også har sportsklær. Alt vi har er ikke retro, blant Camillas saker finnes det også flere ubrukte ting. Jeg tror hun kan få yngre folk til butikkene våre, sier Oksfjellelv.

Auksjonerer bort signerte plagg

Blant de 15 søppelsekkene befinner det seg også 25 signerte plagg: Ett helt Byåsen-drakt-sett, treningsdrakten hennes på landslaget og mye mer.

Camilla Herrem donerer bort enorme mengder klær til Fretex, blant annet drakter hun har spilt i, treningstøy og festkjoler. Her viser hun frem én av kjolene hun donerer bort. FRETEX

Noen av plaggene skal selges i butikken, mens andre skal auksjoneres bort på nettet. Parallellt med det vil de også kjøre Instagram-konkurranser hvor folk kan vinne en signert håndball.— Det er viktig å si at det ikke bare er Herrem-størrelser i posene. Det er alt fra x-small til large, så man trenger ikke å se nøyaktig ut som Camilla for å kunne finne seg noen plagg her, sier Oksfjellelv.

- Ekstremt mange godbiter

Hun forteller at det er mye sko i posene, og at flere av dem fremdeles har prislappen på. Det er også alt fra treningsklær til fine kjoler, og det er mange eksklusive merker blant klærne.

Herrem 3 (2).JPG Fretex

— Det er ekstremt mange godbiter her. Vi som jobber her har ikke lov til å handle noe, eller legge vekk noe før vi har lagt det ute for salg i butikken, men det er ikke tvil om at jeg skal handle selv denne gangen altså, smiler salgskonsulenten.Salget starter onsdag klokken ti, og ti prosent av pengene fra salget går som vanlig til Frelsesarmeens arbeid i Trondheim.

svp://27975?view=adressa

Les mer om

 1. Håndball
 2. Byåsen Håndball Elite
 3. Camilla Herrem

Relevante artikler

 1. SPORT

  Herrem om EM på hjemmebane: - Jeg må få en unge innen den tid

 2. SPORT

  Sola avsluttet året med tap

 3. SPORT

  Herrems nye liv i Romania: - Her er det ingen kjære mor

 4. BOLIG

  Ukens grønne tips: Fire måter å bli kvitt klærne du ikke bruker lenger

 5. SPORT

  Herrem har et ønske for å komme seg raskt over finaletapet

 6. SPORT

  Før pleide Camilla Herrem å finne faren på tribunen. I VM får hun hjelp av noen tegn på armen.