Zuccarello-assist på vinnermålet da Wild vendte 0-2 til 3-2

Mats Zuccarello hadde assist på vinnermålet da Minnesota Wild vendte 0-2 til 3-2 over Columbus Blue Jackets, men Kirill Kaprizov var dagens mann.

Kaprizov scoret alle hjemmelagets tre mål, to i en forrykende 3. periode og vinnermålet etter 4.40 minutter i forlengningen.

Zuccarello var på isen ved alle Wild-målene, men han var direkte involvert bare i det siste. Da førte han pucken på en tre-mot-to-kontring, ventet til lagkameratene var i posisjon og spilte fram Calen Addison. Han fant Kaprizov, som ved lengste stolpe fikk en enkel jobb.

Blue Jackets ledet 2-0 etter at Mathieu Olivier scoret i første periode og Liam Foudy i midtperioden. Zuccarello var ikke på isen ved noen av baklengsmålene.

I tredje periode presset Wild voldsomt, men reduseringsmålet var av den heldige sorten. Ryan Hartman pisket pucken mot mål, og den traff høyt på kølla til Columbus-back Andrew Peeke inne i målgården. Den spratt i kroppen på Kaprizov og endte i mål.

Litt senere fikk Wild spille fem mot tre, og da kom utligningen. Joel Eriksson Ek vant en dropp i offensiv sone. Pucken skled mellom beina på Matt Boldy og havnet hos Kaprizov, som helt alene kunne slå den i mål.

Det var hans 16. overtallsmål denne sesongen, og det er ny klubbrekord.