Sport

Anne Rimmen ferdig i NRK

NRK-profilen melder overgang til TVNorge. Blir sentral del av kanalens OL-satsing.

Anne Rimmen på Idrettsgallaen på Hamar.
  • Roar Lyngøy

– Dette gleder jeg meg veldig til. For oss som jobber med sport er OL kanskje det største du kan være med på. Jeg har hatt en fantastisk tid i NRK, og er takknemlig for alt jeg har fått være med på. Men nå er jeg klar for nye utfordringer, sier Anne Rimmen i en pressemelding.

Hun er blitt et kjent fjes på NRK, men velger nå å gå samme vei som den tidligere Nytt på nytt-programlederen Jon Almaas.

Les også

Norsk fotball er historie på TV 2: - Det blir billigere og mer tilgjengelig enn i dag

Discovery har sikret seg OL-rettighetene fra 2018 til 2024, og Anne Rimmen er tiltenkt en sentral rolle i TV-gruppens OL-satsing. 

– Discovery og Eurosport er ambisiøse og satser stort, og jeg er glad for å få bli en del av laget som nå bygges frem mot OL i Pyeongchang. Men før OL skal jeg også jobbe med et spennende underholdningskonsept på TVNorge. Så det er mye gøy å se frem til, sier Rimmen.

Eivind Landsverk er programdirektør i TVNorge og Discovery. Han er svært glad for Rimmens overgang.

Les også

700.000 nordmenn så håndballjentenes EM-åpning

– Anne er en av de aller beste programlederne vi har i Norge. Hun er suveren på direktesendinger, og har masse erfaring å bidra med inn i sportsredaksjonen som Jan-Erik Aalbu nå er i ferd med å bygge. Men hun er også tiltenkt en viktig rolle i et nytt underholdningskonsept som kommer på TVNorge til våren. Jeg kan ikke si så mye mer om det foreløpig, men det er noe jeg har veldig stor tro på, sier Landsverk.

Les mer om

  1. OL
  2. TV
  3. Anne Rimmen
  4. TVNorge
  5. Eurosport
  6. Jon Almaas
  7. NRK