Sport

Dragons viste muskler - knuste Frisk 5-1

Dragenes seiersrekke bare fortsetter. Heller ikke Frisk Asker hadde noe å stille opp med mot de gule og blå fra Hamar vest.

Christian Larrivee er omsider skadefri og storspilte mot Frisk.
  • Jacob Sundblom Nygaard

Selv om Dragons dominerte den første perioden, så slet de med å skape helt store scoringsmuligheter. Likevel måtte lagene gå til pause på stillingen 0-0. — Vi var ikke helt bra inne foran mål den første perioden. Likevel synes jeg vi styrer det meste av spillet, sier Dragons-trener Michael Smithurst etter kampen.

Forløsende

Vi måtte derimot ikke langt ut i den andre perioden før det smalt i nettet bak Frisk Askers Andro Michel. Ikke engang to minutter var spilt da Christian Larrivée smalt inn ledelse for hjemmelaget.

Fem minutter senere la Martin Blakseth Huse på til 2-0. — Vi er bedre foran mål i andreperioden. Etter 1-0-målet hadde vi ikke helt kontroll, men det var forløsende med dagens andremål, sier Dragons-treneren.

De gul/blå fortsatte å male på resten av perioden. Nathan Martz la på til 3-0 etter å ha blitt truffet av Pål Johnsens skudd.

Frisk reduserte ved en anledning til 3-1. Men så var det stopp.

Maktdemonstrasjon

Dragene gikk ut av portene i hundre til den tredje og siste perioden. Også denne perioden bar preg av Dragons-dominans. Og etter hvert kom målene.

Først scoret Joakim Jensen uassistert, før Lars Erik Hesbråten fastslo sluttresultatet til 5-1. Dermed er Dragons fremdeles ubeseiret og troner øverst på Get-liga-tabellen.

— Vi har bra trøkk med hele laget. Til slutt ble også resultatet veldig godt, konkluderte Smithurst avslutningsvis.

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Frisk Asker
  3. Storhamar
  4. Get Ligaen