Sport

Hallem forbannet etter ny hodesmell

Snorre Hallem fikk en ny smell i hodet etter stygg takling. Det fikk Oilers-kapteinen til å se rødt.

Snorre Hallem gikk av isen etter en smell mot hodet.
  • Lars Fisketjøn

Stavanger Oilers – Lørenskog 10-5

DNB Arena (Aftenbladet): 12 minutter ut i midtperioden ble Hallem taklet av Lørenskog-spiller Olai Sveine Johannessen. Oilers-kapteinen gikk i bakken, og Sveine Johannessen ble idømt to minutters utvisning av dommerne. Til tross for utvisningen var Hallem tydelig forbannet. Han smalt køllen sin i innbytterbenken, og kastet den inn gjennom gangen i DNB Arena, før han selv trampet inn i garderoben.

— Det var en takling mot hodet. Når dommeren da blåser synes jeg han skal dømme for det det er, og ikke gi kun to minutter, sier Hallem til Aftenbladet.

I høst sto han også over noen seriekamper på grunn av smerter og ubehageligheter etter smell mot hodet.

- Slike taklinger kan ødelegge mye. Jeg har fått en del av dem nå, og synes det begynner å bli nok smeller i hodet. Derfor ble jeg også veldig frustrert, sier Hallem.

Han kom aldri tilbake på isen igjen, men håper å være klar allerede til torsdagens bortemøte med Sparta.

— Nå i etterkant kjennes det ut som det ikke var så alvorlig denne gang, og jeg håper jeg blir klar. Jeg kjente en trøkk mot hodet, og da var det ikke vits å ta noen sjanser, sier Hallem.

Også Tommy Kristiansen ble igjen i garderoben etter midtperioden. Han fikk en stiv nakke etter et fall inn mot vantet, men de første rapportene fra Oilers-garderoben tyder på at det ikke skal være alvorlig.

Les også

  1. Nå leder Oilers serien

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Lørenskog IK
  3. Stavanger Oilers