Sport

- Ikke det jeg har mellom beina

<strong>WHISTLER (Ap.no):</strong> Øystein Pettersen fikk spørsmål om hvorfor han blir kalt «The Sausage».

Langrennstroppens mest rappkjeftede holdt show også på pressekonferansen. Han fikk både gullmakker Petter Northug og hele salen med journalister til å bryte ut i latter.
  • Kurt B.M. Haugli

Les også:

Gullgutten Øystein Pølsa Pettersen fikk den internasjonale pressekonferansen til å bryte ut i latter.

— Can you tell us why people refer to you as «The Sausage»? - Nei, det har ikke noe med det jeg har mellom beina. Det har vel mer med at jeg seg ser mer ut som en pølse med langrennsdrakten på. Tusen takk. Godt spørsmål, svarte Øystein Pettersen med et smil.

Egentlig ferdig

Øystein Pettersen var egentlig ferdig med OL. Rett nok var han reserve til nettopp sprintstafetten, men så lenge Ola Vigen Hattestad var i form, var det heller aldri snakk om at noen andre skulle gå. Men så ble Hattstad syk og sa at han ikke ville risikere noe som helst. Inn trådte Øystein Pettersen. Langrenns-Norges mest aktive blogger og en mann som vanligvis ikke er skåren for tungebåndet. - Hattestad følte seg ikke bra og mente at jeg kunne gjøre en bedre jobb. Jeg er veldig takknemlig overfor Ola over at han ga meg denne sjansen. At jeg sitter her er i høyeste grad en fortjeneste for hele laget. Vi trener og jobber sammen som et lag hele sesongen, sa Pettersen.

Alle skal med

Han syntes også det var dagen for å gi ros til alle. - Dette er ikke bare mitt og Petters gull. Dette er et gull som tilhører hver eneste utøver i den norske olympiske troppen, sa Pettersen.

Les mer om

  1. OL