Tertnes tapte i dramatiske sluttminutter

Tapte 25–23 for Oppsal.

NYTT TAP: Tore Johannesen og Tertnes tapte i sluttminuttene i søndagens borteoppgjør mot Oppsal. Foto: Fred Ivar Utsi Klemetsen

Etter en ti dagers pause dro Tertnes til Oslo for å møte Oppsal søndag kveld. Tertnes hadde som mål å komme tilbake på vinnersporet etter hjemmetapet mot Larvik, men det hele endte med et nytt tap etter noen dramatiske sluttminutter.

Kampen startet greit og Tertnes gikk til pause med 12–9 etter første omgang.

— Hele første omgangen er egentlig grei. Det er noen småfeil her og der, men vi spiller trygt og godt og gjør det vi hadde snakket om på forhånd. Vi spiller særlig bra bakover, men varierer litt for mye i angrepsspillet vårt, forteller Tertnes-trener Tore Johannesen.

Hadde kontroll

Utover i andre omgang så det ut til at Tertnes skulle klare å hente seieren hjem, men i sluttminuttene glapp det for bergenserne.

— Vi leder jo 22–19 og da føler vi at vi har kontroll på kampen selv om vi aldri klarer å avgjøre ordentlig. Særlig de siste ti minuttene er vi ikke god i det hele tatt, og det blir litt for mange av de samme feilene i forsvarsspillet. Vi gjorde det rett og slett litt for enkelt for Oppsal og slapp de litt for enkelt til, forteller Johannesen.

- Må se på hva vi skal forbedre

Nå venter en ny pause for Tertnes. Neste kamp spilles ikke før om to uker hjemme mot Skrim Kongsberg.

— Det er vanskelig å si nøyaktig hva som gjorde at det gikk galt i dag, men nå skal vi gå gjennom kampen og se hva vi må forbedre. Det er lenge til vi har kamp igjen, så vi har god tid til å forbedre oss, sier Johannesen.