Ujevn Bjørnstad

Henrik Bjørnstad mistet ledelsen, men har kontakt med teten foran søndagens sisterunde.

Henrik Bjørnstad hadde en litt ustabil tredjerunde.
  • Petter Bøifot

Resultater/livescore Henrik Bjørnstad gikk tredjerunden på ett slag under par og mistet med det ledelsen i Virginia. 27-åringen fikk en glimrende start med birdier på hull 2 og 3, men slet voldsomt med å treffe fairwayene etter det.

Mistet ledelsen

Etter tre strake par røk han på en dobbelbogey og en bogey og plutselig var han et stykke bak lederne. Men han hentet seg inn igjen og fikk birdier på det 13. og 15. hullet før det kom en ny bogey på det nest siste. Heldigvis avsluttet han godt med en birdie og dermed kom han seg inn under par. Totalt er han 10 under.

To bak lederne

Det er bare to slag bak lederne, og han er i aller høyeste grad med i kampen om seieren. Bryn Parry fra Canada, Roland Thatcher og Bob Burns fra USA deler ledelsen foran sisterunden. Nå er det bare å håpe på at Bjørnstad finner frem storspillet fra fredag og at han gir seg selv en sjanse til å ta sin første store seier som profesjonell. Følg sisterunden på Golf.no. ----------------------------------- Før runden: Henrik Bjørnstad spilte sin beste runde på veldig lenge og — Jeg spilte fantastisk i Virginia. - Jeg spilte fantastisk. Jeg drivet bra, slo fine jernslag og puttingen satt, sa Bjørnstad ifølge pgatour.com etter runden. 27-åringen ligger ett slag foran fire spillere og står foran en veldig tøff utfordring. En del av de som ligger bak er allerede i gang, og det scores foreløpig veldig lavt.