MMA-kjempen om «ballespark-marerittet»: – Måtte kaste opp

MMA-kjempen Thomas Narmo (27) dro alene til Singapore for å debuterte i organisasjonen ONE. Det endte med store smerter, sykehusinnleggelse og «blå baller», men han slapp unna med skrekken.

– Det går bra nå, tror jeg ... Rapporten fra hjemmebane er god. I verste fall så har jeg en sønn som kan føre genene videre, men det ser ut til at det kan bli flere unger, sier Narmo til VG og knegger godt i skjegget.

Les også: Hamlet vant etter 13 sekunder - klar for «million dollar»-finale!

– Det gjorde så vondt at jeg måtte kaste opp. Jeg kjente smerten helt oppe i tinningen, forklarer 27-åringen.

Den 201 cm høye fighteren har tatt steget fra hockeyisen til MMA-buret. Selv om pandemien har satt en brems for antall kamper det siste året har han skaffet seg en kontrakt med stororganisasjonen ONE.

Les også

Hamlet vant etter 13 sekunder – klar for «million dollar»-finale!

TRENER PÅ FRONTLINE: Thomas Narmo, Håkon Foss (med ryggen til) og Mohsen Bahari avbildet på trening i Oslo i august.

Det var i slutten av juli at han på grunn av strenge koronaregler måtte reise alene til Singapore for å gå sin første kamp.

– Jeg hadde ingen rundt meg, og de skaffet en fyr til å komme inn med vann i pausen. Jeg tror jeg kunne avgjort dette i første runde dersom jeg hadde hatt noen rutinerte meg i hjørnet, sier Narmo som hadde fire seirer av like mange mulige som proff før One-debuten.

Men kampen mot veteranen Alain Ngalani ble mildt sagt et antiklimaks for Narmo, som ikke kunne fortsette etter uhellet i andre runde. Dommeren stoppet kampen, og det ble «no contest».

Møter brasiliansk stjerne

Narmo trener til daglig på Frontline Academy i Oslo med profiler som Kenneth Bergh, Jack Hermansson, Håkon Foss, Marthin Hamlet og Emil Weber Meek. Nå skal den tidligere hockeykeeperen snart i ut i ny kamp i Singapore.

– Jeg ville egentlig ha ny kamp mot Ngalani, men han sa nei. Så nå har jeg fått kamp mot brasilianske Marcos Almeida på et stevne 24. september, sier Narmo.

Almeida er en legende innen brasiliansk jiu-jitsu, og har blant annet 13 VM-gull. 31-åringen får sin debut i MMA-buret mot Narmo, som annonseres som «The Last Viking» før kampene.

– Du er ikke bekymret for å få kallenavnet «Blue Balls Viking» nå?

– Haha! Det hadde passet bra. Jeg må jo bare le av dette nå, men jeg håper jeg aldri opplever noe så vondt igjen, gliser Narmo.

PS! I starten av september ble det klart at Narmo må trekke seg fra kampen 24. september på grunn av en skade.