Wozniacki servet Serena Williams i senk

<p>Dansken storspilte og har reist seg etter nedturen.</p>

caro
  • 100% Sport
Serena Williams of the US bounces her racket during her fourth round match against Russia's Ekaterina Makarova at the Australian Open tennis championship, in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 23, 2012. (AP Photo/Shuji Kajiyama)

Caroline Wozniacki storspilte og servet så godt at Serena Williams ble sendt ut av WTA-turneringen i Florida tirsdag.

  • Se video fra kampen øverst i saken.

Det har vært snakk om at den danske yndlingen har vært inne i en aldri så liten tenniskrise etter at hun falt ned fra topplassen av rankingen, men mot Serena Williams reiste hun seg skikkelig igjen.

Wozniacki vant 6-4 i begge settene, og selve mener hun at servene hennes ble avgjørende.

– Jeg visste at dersom jeg ikke servet godt, så ville det bli vanskelig, sa dansken. Hun er seedet som nummer fire i turneringen.

Det var første gang i karrieren at Wozniacki klarte å slå Serena Williams. De har tidligere møtt hverandre tre ganger, men Williams har vunnet alle tidligere møter. Senest skjedde det i US Open i fjor.

Imponert

30 år gamle Williams la ikke skjul på at hun var imponert over Wozniackis spill i kvartfinalen natt til onsdag, og det var særlig servene Williams snakket om.

– Hun servet klart mye bedre enn hun noensinne har gjort tidligere, slo Williams fast etter kampen. Og med seieren kan den danske ungjenta igjen begynne å se mot topplassen på rankingen igjen.

– Det er ingen tvil om at denne seieren gir meg stor selvtillit. Hardt arbeid betaler seg alltid, og nå gjelder det for meg å fortsette i det fine sporet jeg er inne i, sa dansken tirsdag.

Intelligent

Wozniacki spilte intelligent og tålmodig tennis i kvartfinalekampen mot Serena Williams. Hun klarte å holde ballen i spill i flere veldig lange ballvekslinger, helt til Williams gjorde feil og mistet poeng.

Den amerikanske 30-åringen gjorde flere feil enn vanlig i kampen, og hun var veldig skuffet etter at nederlaget var et faktum.

– Jeg gjorde veldig mange feil. Det var ingen grunn til at jeg skulle spille slik, men det er heller ingen unnskyldning. Det er helt sinnssykt hvor mange feil jeg gjorde. Det må jeg få satt en stopper for, sa en svært skuffet Serena Williams.

Nå venter den russiske yndlingen Maria Sjarapova på Caroline Wozniacki i semifinalen i turneringen i Florida. Hun er seedet som nummer to i turneringen. (NTB)

svp://101418?view=ap