Sport

Kristoffersen på bedringens vei - kjører mest sannsynlig verdenscupavslutningen

Henrik Kristoffersen ble forkjølet torsdag morgen og sto over både trening og pressetreff. Også fredag holdt han seg på rommet, men han er på bedringens vei.

Henrik Kristoffersen er på bedringens vei. Sjansen for at han kjører verdenscupavslutningen i St. Moritz er veldig stor.

— Det går den riktige veien med Henrik. Han var bedre og hadde ikke vondt i kroppen i dag tidlig, men fortsatt er han litt sår i halsen. Mulighetene for at han starter i storslalåmen lørdag er veldig stor, sa sportssjef Claus J. Ryste til NTB.

Det ble spekulert i om sykdommen var såpass alvorlig at Kristoffersen, som allerede har vunnet slalåmcupen, måtte stå over rennene både i storslalåm og slalåm i helgen, men nå ser det ikke slik ut.

Likevel er det klart at oppladningen i senga på et litt trist og kjedelig hotellrom i St. Moritz på ingen måte er den optimale oppladning for helgens verdenscupfinale for teknikerne.

Ved siden av Kristoffersen, kjører Sebastian Foss Solevåg og Jonathan Nordbotten slalåm, mens Leif Kristian Haugen, Aleksander Aamodt Kilde og Kjetil Jansrud stiller i storslalåm sammen med Kristoffersen lørdag. (NTB)

Les også

  1. Henrik Kristoffersen er syk - kan miste sesongavslutningen

  2. Svindal har kastet krykkene - tror på comeback i år

  3. Denne Bærum-skolen fostret frem Norges nye vinterstjerner

Les mer om

  1. Alpint
  2. Henrik Kristoffersen