Viasat jobber for å beholde Brækhus' kamper på kanalen

At Cecilia Brækhus bryter med Team Sauerland påvirker ikke Viasats samarbeid med boksepromotoren. Likevel er kanalen klar på at den ønsker å vise bergenserens kamper på sin plattform.

GIR IKKE OPP: Viasat håper å kunne vise Cecilia Brækhus' proffkamper selv om hun har brutt med Sauerland, som kanalen har en avtale med.

Onsdag ble det kjent at Brækhus ikke forlenger sin kontrakt med Team Sauerland. I stedet går hun over til K2 Promotions og sportsrettighetsselskapet IMG. Det betyr at Viasat og Team Sauerlands videre satsing på konseptet Nordic Fight Night må basere seg på boksekamper uten «The First Lady» i ringen.

Les også

Slik blir Brækhus' nye bokseimperium

– Vi har en bokseportefølje som består av vesentlig mer enn samarbeidet med Sauerland. Det vi har med Sauerland er et langsiktig samarbeid, og det fungerer upåvirket av at Brækhus bryter med dem. Det har vi vist med kamper med Tim-Robin Lihaug og Kai Robin Havnaa, sier MTGs sportssjef Stian Aune Kleppo til NTB.

Kanalen er likevel klar på at den kommer til å være i dialog med IMG om Brækhus' neste kamper.

– Vi kommer helt sikkert til å ha dialog både med Brækhus og IMG. Det er markedsmekanismene som styrer dette, og rettigheter skifter eiere. Det er ingen dramatikk i det, men vi er interessert i å prate med IMG og Cecilia om de nye tv-avtalene. Vi er fortsatt interesserte.

– Butikk er butikk, fastslår Kleppo. (©NTB)