Torres imponerte med knockoutseier

CHATEAU NEUF (VG) Bernard Angelo Torres (26) imponerte i en meget fartsfylt kamp, og halvveis ut i den åttende og siste runden stoppet dommeren kampen for å spare Cristian Avila (25) for mer juling.

Torres leverte en meget god forestilling og varmet opp publikum i Chateau Neuf i Oslo foran hovedkampen der Kai Robin Havnaa skal bokse mot egypteren Hany Atiyo.

Etter at Gran-bokseren Torres tapte sin siste kamp var han meget hevnlysten, og det gikk ut over Avila. Sistnevnte fra Venezuela hadde vunnet på knockout i 14 av 18 seirer, men fikk aldri taket på Torres som til slutt vant på teknisk knockout.

Kampen tok skikkelig fyr i femte runde, og Torres var nær ved å avgjøre det hele da, men det gikk helt til den åttende og siste runden.

Da gikk dommeren imellom og stoppet det hele fordi Avila tok imot alt for mange treffere fra den lynraske nordmannen som nå står med 17 seirer og ett tap i proffkarrieren.

Blant tilskuerne var den ALS-rammede tidligere norgesmesteren Nils Arne Morka, som heiet på Torres. Trener Kjell Sørum har hatt ansvaret for dem begge.

Les også: Boksemesteren fikk ALS

Alle de norske bokserne har vunnet i tur og orden lørdag kveld. Andreas Skarvold Iversen vant på poeng mot georgiske Sandri Tvauri, og Jamshid Nazari fulgte opp med poengseier mot danske Frank Madsen.

Les også: Proffbokser Andreas fikk HIV-sjokk få dager før debuten

Også Aleksander Martinsen gikk tiden ut mot georgiske Giorgi Kandelaki, og vant på poeng.

Kai Robin Havnaa avgjorde hovedkampen med en meget brutal knockoutseier i tredje runde.