Sport

Brækhus setter alle beltene sine på spill i tittelkamp

«First Lady» skal i ringen igjen.

Foto: Moloshok, Danny / NTB Scanpix

  • NTB

Cecilia Brækhus setter sine fem VM-belter på spill mot argentinske Victoria Bustos på et storstevne i Monte Carlo 30. november.

Kampen blir Brækhus sin 36. som profesjonell bokser. Hun har vunnet alle sine 35 kamper, ni av dem på knockout, og hun slo sist Aleksandra Magdziak-Lopes på poeng i California i desember i fjor.

– Jeg gleder meg veldig til å gå kamp i Monte Carlo og bli en del av regionens historie med høyinteressante kamper og ekstraordinære sportsarrangementer, sier Brækhus i en pressemelding fra promotorselskapet Matchroom Boxing.

– Jeg er sikker på at Victoria Bustos vil bli en tøff utfordring, men jeg har forberedt meg godt og ser fram til å vise meg fram foran fansen og alle dem som skal se kampen verden rundt, fortsetter den norske boksedronningen.

Les også

  1. Boksegigant signerer Brækhus-avtale: – Veldig stolt

  2. Brækhus vurderte å legge opp: Slik fant hun boksegleden igjen

Brækhus er verdensmester i weltervekt i alle de fem internasjonale bokseforbundene; WBA (World Boxing Association), WBC (World Boxing Council), WBO (World Boxing Organization), IBF (International Boxing Federation) og IBO (International Boxing Organization). Hun setter de fem VM-beltene sine på spill i duellen med Bustos.

Argentineren bokser sin 25. proffkamp. Hun har fra før vunnet 19 kamper og tapt fem ganger. Ingen av de oppgjørene er avgjort på knockout.

Les mer om

  1. Cecilia Brækhus