Brækhus setter alle beltene sine på spill i tittelkamp

«First Lady» skal i ringen igjen.

Cecilia Brækhus setter sine fem VM-belter på spill mot argentinske Victoria Bustos på et storstevne i Monte Carlo 30. november.

Kampen blir Brækhus sin 36. som profesjonell bokser. Hun har vunnet alle sine 35 kamper, ni av dem på knockout, og hun slo sist Aleksandra Magdziak-Lopes på poeng i California i desember i fjor.

– Jeg gleder meg veldig til å gå kamp i Monte Carlo og bli en del av regionens historie med høyinteressante kamper og ekstraordinære sportsarrangementer, sier Brækhus i en pressemelding fra promotorselskapet Matchroom Boxing.

– Jeg er sikker på at Victoria Bustos vil bli en tøff utfordring, men jeg har forberedt meg godt og ser fram til å vise meg fram foran fansen og alle dem som skal se kampen verden rundt, fortsetter den norske boksedronningen.

Les også

Boksegigant signerer Brækhus-avtale: – Veldig stolt

Les også

Brækhus vurderte å legge opp: Slik fant hun boksegleden igjen

Brækhus er verdensmester i weltervekt i alle de fem internasjonale bokseforbundene; WBA (World Boxing Association), WBC (World Boxing Council), WBO (World Boxing Organization), IBF (International Boxing Federation) og IBO (International Boxing Organization). Hun setter de fem VM-beltene sine på spill i duellen med Bustos.

Argentineren bokser sin 25. proffkamp. Hun har fra før vunnet 19 kamper og tapt fem ganger. Ingen av de oppgjørene er avgjort på knockout.