Sport

Ny storseier for Oilers

Nykommerne fortsatte å storspille da slovenske Jesenice ble slått 7-1 etter en meget god midtperiode.

SCORET: Martin Strandfeldt scoret mot Jesenice.
 • Fredrik Fornes

Etter en litt treg førsteperiode, viste Stavanger Oilers at det var klasseforskjell på de to lagene som fredag møttes til treningskamp i Bled Cup i Slovenia. Etter en andreperiode med fire scoringer var det meste gjort. I tredjeperioden ble det produsert et hav av sjanser, men Tommy Kristiansens scoring tidlig i perioden, forble den eneste.

Nok en gang var nykommerne svært toneangivende. Jean-Michel Daoust, Nick Schaus og Tommy Kristiansen var involvert i fem av de sju scoringene.

Spillesugne

— De var hete i går, og så veldig spillesugne ut. Spesielt Jean var veldig bra, og jeg er sikker på at han kommer til å bli veldig god i eliteserien. Alle de nye har kommet bra inn i gruppa og leverer varene, sier assistenttrener Pål Guldbrandsen til Aftenbladet.

Han forteller at gårsdagens storseier var en grei gjennomføring, selv om Jesenice nok er turneringens svakeste lag. Oilers fikk vist at de var et mye bedre lag.

Møter fransk motstand

I dag venter tøffere motstand, når turneringen avsluttes med kamp mot franske Briancon, som gikk på et knepent tap mot Ljubjana i går.

— Går dere for ny storseier i turneringens siste kamp?

— Nei, det er vi ikke så opptatt av. Samtidig tror jeg Briancon blir den vanskeligste matchen så langt. Jeg tror de er et mye mer organisert lag enn Ljubjana og Jesenice. Det blir helt sikkert en bra kamp, avslutter Gulbrandsen.

Oilers vant den første treningskampen mot Olimpija Ljubljana 6-0. Etter at Bled Cup er over, fortsetter Oilers' oppkjøringsturné til Yverdon-Les-Bains, i Sveits.

PS! Peter Lorentzen og Stian Høygård stod over fredagens kamp på grunn av henholdsvis feber og hodeverk.

Oilers - Jesenice 7-1

Bled Cup, treningskamp.

Perioderesultat: 2-1, 4-0, 1-0. Mål: 1. per: 1-0 Jean-Michel Daoust (Tommy Kristiansen, Kurt Davis). 2-0 Dan Kissel (Jean-Michel Daoust). 2-1. 2. per.: 3-1 Martin Strandfeldt (Christian Dahl-Andersen, Lars-Peder Nagel), 4-1 Nick Schaus (CDA, Nagel), 5-1 Schaus (Henrik Solberg), 6-1 Dan Kissel (Kristiansen). 3. per.: 7-1 Tommy Kristiansen (Kissel, Daoust).

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  KULTUR
  Publisert:

  Karpe-medlemmet ble sjokkert da han så hvilke ytringer folk blir dømt for. Nå ønsker han endring.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5