Her er Byåsens nye trener

Jørgen Nygård Pedersen har avsluttet jakten.

TILBAKE: Arne Högdahl skal etter planen presenteres som Byåsens nye trener i dag.

Arne Högdahl ble i dag presentert som Byåsens nye trener neste sesong. Usikkerhet rundt håndballforbundets nye kompetansekrav til trenerne for sesongen 2017-18 har forsinket trenersigneringen, men har Byåsen fått de nødvendige signalene fra forbundet om dette vil løse seg for Högdahl som ikke har den formelle utdannelsen i orden.

Les også

Derfor bruker landslagssjefen øreplugger

Klubben har vært på trenerjakt siden starten av desember. Da ga nemlig Claus Mogensen Byåsen beskjed om at tre år i Trondheims-klubben er nok. Dansken har trent klubben siden høsten 2013 og flytter hjem til familien i Danmark etter denne sesongen.

Under Mogensens ledelse har Byåsen vunnet sølv i serien, mens det ble femteplass i fjor. Nå har laget hans mulighet til å vinne medalje, noe som også er klubbens målsetting. I går tapte Byåsen knepet mot Larvik.

Les også

Byåsen tror på rask treneravklaring

Daglig leder i Byåsen, Jørgen Nygård Pedersen, har opplevd interessen for å trene klubben som stor, og for klubben har det viktig å få den nye treneren på plass så raskt som mulig.

Arne Högdahl har blant annet trent det norske damelandslaget sammen med Marit Breivik.

Arne Högdahl, som blant annet har trent landslaget sammen med Marit Breivik, har vært klart på at han har lyst til å trene topplag i Trondheim igjen. Han skal begynne på trenerutdanningen som håndballforbundet så raskt det lar seg gjøre.