Sport

Herrem scoret tre i cupen bare syv uker etter fødsel

Camilla Herrem scoret tre mål da Sola slo Sandnes 35-15 i cupen onsdag. Håndballprofilen er tilbake bare sju uker etter at sønnen Theo ble født.

Camilla Herrem spilte onsdag NM-håndball bare sju uker etter fødsel. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

– Jeg føler meg veldig bra. Jeg har vært heldig og hatt en bra graviditet og har ikke hatt noen problemer med kroppen, sa Herrem til TV 2 før kampen.

Nylig var Herrem tilbake på banen i en treningskamp.

En spesialist på trening etter fødsel har hjulpet Herrem den siste tiden.

– Jeg føler meg bra og har tatt de undersøkelsene jeg kan. Etter fødselen googlet jeg meg i hjel for å vite hvilke øvelser jeg kunne gjøre, men nå har jeg fått god hjelp av en ekspert, og jeg har full tillit til henne. Jeg kjenner kroppen min, men hodet og kroppen vil noen ganger forskjellige ting, så det er fint å rådføre seg med en ekspert. Jeg hadde nok ikke spilt om hun sa det ikke var så lurt, sier Herrem til TV 2.

Les også

  1. For seks uker siden ble hun mor. Lørdag var Herrem tilbake på banen igjen

  2. Herrem elsker sosiale medier. Men hun skjermer sin nyfødte sønn.

Sola hadde ingen problemer med å slå Sandnes i cupens 2. runde. Tonje Nøstvold scoret sju av målene for laget som i vår rykket ned til 1. divisjon.

Også topplagene som var i aksjon onsdag tok seg greit videre i cupen. Malin Aune scoret 11 mål da Vipers Kristiansand slo Kragerø 53-14, mens Hege Løken scoret 10 da Larvik slo Glassverket 54-17. Ellen Marie Folkvord scoret 12 da Storhamar slo Lillestrøm 43-13.

Rælingen, som rykket opp på bekostning av Sola, måtte deirmot slite for å vinne 40-36 over Kongsvinger. Lag som Byåsen og Tertnes tok seg videre tirsdag.

(©NTB)

Les mer om

  1. Camilla Herrem